SPOJITE MODERNO I TRADICIONALNO: “BX kamen” se savršeno uklapa u sve stilove enterijera

Prirodna estetika koja se ne može postići ni jednim drugim materijalom jedan je od glavnih razloga zašto se arhitekte i dizajneri odlučuju za prirodni kamen u uređenju enterijera i eksterijera.

S obzirom na to da su zidovi neizbježan element u dizajnu svakog doma neophodno je pametno i funkcionalno ih dekorisati kako bi efekat boravka u stambenom prostoru bio prijatan i ugodan.

Prirodni kamen se sve češće koristi u domovima kao jedan od  dekorativnih materijala u savremenom dizajnu. Dizajneri i arhitekte ga često koriste,  majstori ga vole, a vlasnici kuća i stanova obožavaju.

Ako je vaš cilj da u svom domu spojite moderno i tradicionalno “BX kamen” je najbolji izbor. Njihov prirodni kamen skladno se uklapa u sve stilove enterijera. Dobro ide i uz druge materijale kao što su drvo, metal, gips, razne druge zidne dekorativne tehnike. Kao takav pruža nebrojeno mogućnosti za uređenje.

Postoji nekoliko dobrih razloga zašto se za dekoraciju doma odlučiti za prirodni “BX kamen”. Prva i osnovna stvar je prirodna estetika koja se ne može postići nijednim drugim materijalom. Efekat elegancije, mira i gracioznosti oduševiće svakog posjetioca vašeg doma, a vi koji živite u njemu bićete pozitivno raspoloženi.

Ono što je takođe bitno spomenuti kada je u pitanju prednost prirodnog kamena u odnosu na ostale materijale u domaćinstvu je prirodna toplotna izolacija. Ranije pri izgradnji kuće domaćini nisu mogli ni zamisliti gradnju bez zidanja ili oblaganja kamenom. Riječ je o trajnom materijalu koji ne podliježe čestom renoviranju, gletovanju, krečenju ili obimnijem održavanju.

U bilo kom stilu da je vaš dom dizajniran, prirodni “BX kamen” će svojim rustičnim i prirodnim sjajem oplemeniti svaki detalj prostora. Primjenu je, ovaj prirodni materijal našao gotovo svuda, pa se tako često postavlja na zid dnevne sobe oko TV-a, iznad kreveta u spavaćoj sobi, na ogradi balkona, u kuhinji kao radna ploča, u kupatilu, kao oblaganje kamina, stepeništu, pješačkim stazama u dvorištu itd.

Ovaj materijal je otporan i na vodu i na toplotu, a jednostavan je i lak za održavanje.

Više informacija o njihovom prirodnom kamenu, raspoloživim vrstama i trenutnim cijenama možete dobiti pozivom na broj 063 943 981. Sve informacije o “BX kamenu”  možete dobiti i na društvenim mrežama, Fejsbuk i Instagram profilu, kao i na sajtu “BX kamen”.

Sigurni smo da će vam se prirodni “BX kamen” dopasti.

(A.M.)