Vreće za sjedenje: Za najudobniji i najopušteniji kutak u domu

Vreće za sjedenje su nam prva asocijacija kada pomiclimo na opušten i zabavno uređenjen prostor. Omiljene su u sobama klinaca, tinejdžera ali i svih onih koji žele prijau i relaksirajuću atmosferu u svom domu.

Ali nisu idealan dodatak samo za sobe mlađih ljudi, vreće za sjedenje su uvijek prijatno osvježenje i za dnevne sobe, terase, dvorišta, a poželjne su i kao kutak za opuštanje u kancelarijama.

lejzi beg za enterijer

Grubo tkani komadi idealni su za skandinavske ili industrijske prostore, vreće za sjedenje od vještačkog krzna savršen su dodatak boho i glamuroznim enterijerima – posebno tokom zimskih dana, dok su raznobojni primjerci idealni za dječije prostore.

lejzi beg

Posebno su privlačne kao vanjski namještaj tokom ljetnih dana. Ipak, kod kupovine obratite malo više paženje na materijal jer bi trebao da bude izdržljiv, vodootporan i UV rezistentan ako će biti izložen sunčevim zracima i vodi na otvorenom.

lejzi beg za eksterijer

Ako ne nađete idealnu, možete sašiti ili isplesti nekoliko vreća za sjedenje sami jer internet pruža veliki izbor pravih tutorijala za bilo koji uradi sam projekat.

djecji lejzi begovi