Večeras banjalučka premijera filma “Svetlana”

Dokumentarni film “Svetlana” večeras će biti premijerno prikazan banjalučkoj publici u Multipleksu Palas sa početkom u 18 časova.

Ovaj dokumentarni film režisera Pere Pavlovića govori o životnim izazovima i neizvjesnostima koje život nosi. Glavni junak filma Milan, je čovjek koji je na putu od komunizma do kapitalizma skrenuo sa tračnica i sticajem nesrećnih okolnosti našao u međuprostoru u kojem se snalazi na sebi svojstven način.

Milanova životna priča je veoma teška, turbulentna, nabijena emocijama i životnim okolnostima koja su često bila okrutne prema njemu. Spas od sjećanja na teško djetinjstvo, ali i na cijeli život, on pronalazi u konstantnom radu i čekanju Svjetlane, osobe koja mu je jedini i pravi – kako on kaže – istinski drug.

Pero Pavlović, autor ovog film, je u čekanju Svetlane pronašao nadu i smisao, ne samo Milanovog života, već i svog pristupa ovom emotivnom i hrabrom dokumentarnom filmu.

Ulaz na premijeru je besplatan, a ispred će biti postavljene tri kutije u koje će posjetici moći ostaviti donacije koji će biti uručene Milanu.

film-svetlana