Uz kupovinu na rate UniCredit kreditnim karticama, lakše se diše

Upravljanje ličnim budžetom nije jednostavna disciplina naročito u ovom periodu godine, nakon prazničnih kupovina i novogodišnjih putovanja. Ukoliko želite da izbjegnete dodatno opterećenje mjesečnog budžeta i buduće troškove rasporedite tako da vam predstavljaju manji teret, za plaćanja možete koristiti kreditne kartice, koje vam omogućavaju odgođeno plaćanje i plaćanje na rate, na prodajnim mjestima, bez dodatnih troškova.

Misleći na potrebe i zahtjeve svojih klijenata, te u želji da im svakodnevne aktivnosti učini relaksiranijim i pomogne prilikom upravljanja ličnim budžetom, UniCredit Bank Banja Luka u pomoć šalje UniCredit Visa kreditne kartice koje omogućavaju kupovinu roba i usluga na rate, bez dodatnih troškova, kamata i naknada, na više od 7.000 prodajnih mjesta širom BiH.

To praktično znači da pri svakoj kupovini, bilo da je riječ o kupovini odjeće i obuće ili kućanskih aparata i mobilnih uređaja, imate mogućnost otplate utrošenog iznosa dinamikom koja vama najviše odgovara. Lista trgovaca, kao i podatak o maksimalnom broju rata, dostupni su na web stranici Banke. Na ovaj način vaša kupovina, bilo da je ona planirana ili se pak za njom ukazala iznenadna potreba, svakako će biti lagodnija i predstavljaće manje opterećenje za vaš budžet. Prilikom plaćanja na prodajnom mjestu, potrebno je da odaberete broj rata kojima ćete otplatiti odabrani proizvod ili uslugu (od 2 do 24 rate, u zavisnosti od trgovca), te transakciju potvrditi potpisom ili PIN-om.

Ipak, ukoliko ste u trenutku kupovine zaboravili na ovu mogućnost ili podjela transakcije na rate na prodajnom mjestu nije moguća, i dalje nema prostora za brigu budući da to možete učiniti naknadno putem UniCredit m-bank aplikacije. Svaku vašu jednokratnu transakciju u vrijednosti od 100KM do 10.000KM, bilo da je napravljena na POS terminalu u radnji, onlajn trgovini ili na bankomatu, možete podijeliti minimalno na tri, a maksimalno na 24 rate, u zavisnosti od iznosa i vaših potreba. Naknada za ovu uslugu obračunava se u skladu sa važećom Tarifom naknada za proizvode i usluge u poslovima sa fizičkim licima, a ista je dostupna na web stranici Banke

UniCredit Visa kreditne kartice, osim plaćanja na rate, nude niz drugih pogodnosti korisnicima kao što su komforna beskontaktna plaćanja na POS terminalima u samo nekoliko sekundi, beskamatna odgoda plaćanja do 50 dana za kupovinu roba i usluga na prodajnim mjestima te isplatu gotovine na bankomatima i drugim isplatnim mjestima u zemlji i inostranstvu. Takođe predstavlja najbrži i najjednostavniji put do dodatne gotovine jer se sa istom mogu realizovati Visa gotovinski krediti sa rokom otplate do 36 mjeseci, u svega nekoliko minuta – bez depozita, sudužnika, mjenica i ostalih instrumenata obezbjeđenja. Budući da koristi 3D Secure protokol, VISA kreditna kartica vam omogućava i sigurnu kupovinu putem interneta. 

Super mogućnost kreditnih kartica jeste i njihovo instant izdavanje koje klijentu omogućava da odmah po potpisu ugovorne dokumentacije isti dan može preuzeti i koristiti svoju karticu za plaćanja roba i usluga, kao i koristiti sve ostale pogodnosti koje ona donosi.

Ukoliko još uvijek nemate UniCredit VISA kreditnu karticu, aplicirajte odmah putem web stranice Banke ili posjetite vama najbližu filijalu!