uSTANovite se i ponovite uz akcijsku ponudu stambenih i gotovinskih kredita UniCredit banke Banja Luka

Pronalazak idealnog doma za vas i vašu porodicu, kao i realizacija dugogodišnjih planova, može biti prilično izazovna. Rukovodeći se potrebama i željama svojih klijenata, UniCredit Bank Banja Luka kreirala je posebnu akcijsku ponudu stambenih i gotovinskih kredita.

Ako ste u potrazi za domom iz snova ili želite renovirati postojeći prostor u kojem živite, ugovor o stambenom kreditu nije samo papir sa brojevima, već ključ koji otključava vrata vašeg budućeg doma i most između vaših snova i stvarnosti. To je investicija u sutra, koja vam omogućava da izgradite ne samo krov nad glavom, već i sigurnu bazu za ono što dolazi.

UniCredit Bank Banja Luka, u okviru aktuelne akcijske ponude, svojim postojećim, ali i novim klijentima, nudi stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom 3,49% (EKS od 3,81%) za period otplate do 10 godina, odnosno fiksnom kamatnom stopom 4,49% (EKS 4,80%) za kredite sa periodom otplate do 15 godina. Dodatna pogodnost za klijente koji realizuju stambeni kredit, za vrijeme trajanja ove posebne ponude, je odobrenje kredita bez troškova obrade.

Sa druge strane, gotivnski krediti predstavljaju brzu finansijsku podršku za različite potrebe. Bilo da želite kupiti novi automobil, komad namještaja, počastiti sebe i najmilije putovanjem ili finansirati neočekivane troškove, gotivinski krediti će vam pomoći da ostvarite bar dio svojih ciljeva. Uz akcijsku ponudu gotovinskih kredita UniCredit banke Banja Luka, ove mogućnosti postaju još izvjesnije, budući da Banka nudi gotovinske kredite do 50.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom, rokom otplate do 10 godina i sve to uz odobrenje kredita u roku od 24 sata. Za klijente kojima je potreban manji iznos dodatne gotovine, odnosno do 10.000 KM, Banka je pripremila posebne akcijske uslove za gotovinske kredite, uz fiksnu kamatnu stopu od 4,79% (EKS 5,77%) za period otplate do 10 godina. Dodatna pogodnost koju je neophodno istaći je da su klijenti, koji za gotovinski kredit apliciraju online – putem web stranice Banke ili putem usluga m-bank ili e-bank,  oslobođeni naknade za obradu kredita.

Akcijska ponuda stambenih i gotivinskih kredita, koja podrazumijeva da je kamatna stopa, za sve one koji za kredit apliciraju u toku perioda važenja posebne ponude, niža u odnosu na redovnu, učiniće vaš put ka ostvarenju planova jednostavnijim i dostupnijim, uz povoljne uslove i dodatnu sigurnost. Iskoristite ovu priliku samo do 31.07.2024. godine i uz UniCredit Bank Banja Luka započnite svoje putovanje ka boljoj budućnosti!

Pregled svih kamatnih stopa i rokova otplate u okviru akcijske ponude UniCredit kredita, primjere anuiteta kao i sve dodatne informacije pronađite na web stranici Banke ovdje ili posjetite Vama najbližu filijalu Banke.