M:tel Paketi puni dobre komunikacije

Kada objedinite dvije, tri ili četiri usluge u jedan paket, dobijete m:tel integrisane usluge. Ove usluge, u kombinaciji sa novom tehnologijom koju zovemo optička mreža, korisnicima omogućuju vrhunsko iskustvo korišćenja tih izabranih usluga.

Šta se to može spakovati u paket i zašto je ova opcija dobar izbor za korisnika? Digitalna televizija, fiksna telefonija, internet i mobilna telefonija, to su usluge koje možemo kombinovati po svojim potrebama, te staviti u nešto što se u m:tel-u zove Paket. A kombinacije u paketu mogu biti sa dvije izabrane usluge, tri usluge, odnosno sve četiri navedene usluge.

Paketi su, u najkraćem, zapravo najbolji način da za nižu cijenu dobijete najbolji internet, fantastične bonuse, široku ponudu uređaja po povoljnim cijenama na rate bez kamate, te plaćanje usluge putem jednog objedinjenog računa.

Naravno, m:tel uvijek nudi nove, bogate promotivne ponude, kao što je poklon bon dobrodošlice u porodicu zadovoljnih korisnika m:tel Paketa. Aktuelna ponuda za dobar izbor i odluku da se pridruže onima koji već koriste savremene usluge m:tel-a, donosi korisniku novčani iznos do 300 KM + tablet za 1 KM ili  neki drugi uređaj iz ponude sa 150 KM na poklon-bonu. Ova ponuda se odnosi na nove korisnike koji se, prema svojim potrebama,  opredijele za jedan od integrisanih paketa usluga iz ponude m:tel-a, ili već postojeći korisnici koji dodaju jednu ili više usluga  postojećim – internet, TV, fiksnu telefoniju i mobilnu telefoniju.

Posjetite najbliže prodajno mjesto m:tel-a ili zvaničnu stranicu www.mtel.ba,  izaberite paket po svojoj mjeri, uzmite svoje poklone i uživajte u korišćenju najnaprednijih servisa za ultrabrzu i pouzdanu komunikaciju!

Više informacija na broj telefona 0800 50 000.