Umičević i “Bema” ne posustaju: Donirali 80 pari cipela članovima SPD “Jedinstvo”

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, na čijem je čelu uspješni privrednik i poznati humanitarac Marinko Umičević, je povodom obilježavanja 130 godina postojanja Srpskog pjevačkog društva (SPD) „Jedinstvo“ Banjaluka, poklonila 80 pari cipela za članove hora.

“Na molbu SPD „Jedinstvo” Banjaluka i mojih uvaženih prijatelja dirigenta hora Nemanje Savića i protejereja stavrofora Ratka Radujkovića i povodom značajnog jubileja, napravili smo 40 ženskih i 40 muških pari cipela, visokog sjaja, lakiranih. Obuću smo danas uručili gospodinu Nemanji Saviću, čast nam je i zadovoljstvo da smo uspjeli da odgovorimo na njihove zahtjeve i da će članovi SPD “Jedinstvo“ nastupati u našim cipelama i da na neki način budemo dio obilježavanja 130 godina njihovog postojanja”, rekao je Umičević i dodao da dugogodišnju uspješnu saradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu, te je najavio da će im pomoći i finansijski, u granicama svojih mogućnosti.

Obuću je u ime SPD “Jedinstvo“ preuzeo dirigent hora, Nemanja Savić, koji se zahvalio na vrijednoj donaciji.

“Zahvaljujem se Tvornici obuće „Bema“ i tehničkom direktoru Marinku Umičeviću na značajnoj pomoći koja nam puno znači. Uspjeli smo smo da nabavimo odijela i svečane haljine, tako da ćemo uz kvalitetne cipele biti izuzetno reprezentativni. Ovo nije prvi put da nam izlazite u susret i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Savić.

SKD „Jedinstvo“ je u znak zahvalnosti, “Bemi” i Umičeviću ponudilo saradnju tokom svečanosti koje će ova uspješna tvornica organizovati u narednom period.

“Jedna od njih je obilježavanje 20 godina postojanja Tvornice obuće „Bema“, što smo mi sa zadovoljstvom i prihvatili”, dodao je Umičević.

N.Sp.