Umičević donira odbornički dodatak za FK “Naprijed”

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, nadaleko poznati humanista i priznati sportski radnik, nastavlja svoju humanu misiju kojom decenijama daje značajnu materijalnmu podršku sportu Republike Srpske, što ga je svrstalo u red jednog od najvećih ličnih donatora sporta na našim prostorima.

Naime, ovoga puta, Umičević je odlučio da će svoj odbornički dodatak, koji dobija na mjesečnom nivou kao odbornik u Skupštini grada Banjaluka, dati za kupovinu pedesetak stolica jer će se
praviti tribina na stadionu banjalučkog drugoligaša, Fudbalskog kluba “Naprijed”, iz naselja Mejdan, u neposrednoj blizini “Beme”. Pored toga, ista ta Tvornica obuće “Bema”, koju sa velikim uspjehom već skoro dvije decenije predvodi upravo Marinko Umičević, već je pomogla FK “Naprijed” sa 5 KM za kupovinu željeznih cijevi.

“Proteklog vikenda je počelo prvo kolo Druge lige i FK “Naprijed” je tom prilikom uručio zahvalnice Tvornici obuće “Bema” i meni lično, za podršku u njihovom daljem radu i takmičenju u Drugoj fudbalskoj ligi RS. Prisustvovao sam prvoj utakmici protiv FK “Čelinac” i želim da kažem da sam prijatno iznenađen kvalitetom fudbala i organizacijom utakmice”, istakao je Umičević, koji je poznat kao veliki ljubitelj sporta, ali i čovjek koji je volonterski angažovan u više sportskih klubova i saveza, te koji je jedan od najvećih donatora sporta, čime pokazuje da nikada nije, niti će živjeti od sporta, već je uvijek i uvijek će živjeti za sport.

Ovom prilikom, Umičević je dao i punu podršku predsjedniku FK “Naprijed” Vladmiru Rosiću i njegovom timu.

“Takođe, upućujem i čestitke igračima, trenerima i stručnom štabu na zaista vrhunskoj igri.

“Samo naprijed, nemoj stati””, poručio je u svom stilu Umičević.

N.Sp.