Goran Delić na prijemu kod gradonačelnika opštine Laktaši

Načelnik opštine Laktaši, Miroslav Kodžoman, organizovao je danas u prostorijama Skupštinske sale prijem za najboljeg profesionalnog boksera Republike Srpske, Gorana Delića.

Ovom prilikom Kodžoman je istakao da je prijem bio njegova lična želja i uputio je iskrene čestitke bokseru u svoje ime i u ime opštine Laktaši na dosadašnjim postignutim rezultatima.
Takođe je naglasio da smatra da je veoma važno da se svim uspješnim sportistima sa područja ove opštine pruži moralna podrška za budući rad.

„Mislim da je u ovom momentu sport veoma bitna stvar koju svi zajedno trebamo ispromovisati na određen način, kako bi se sve buduće generacije ugledale na njih. Gospodin Goran Delić sigurno je jedan od najboljih ambasadora naše opštine i Republike Srpske, jer nas predstavlja u pravom svjetlu u svijetu.“

Istaknuti bokser rekao je da je počastvovan prijemom kod načelnika i dodao da je ovo prvi put da ga je neko zvanično primio u ime Opštine Laktaši.

„Ovo je za mene velika stvar jer se boksom bavim oko dvadeset godina, dijete sam „Slavije“, a ovo je prvi put da sam zvanično pozvan na ovakav prijem u ime opštine iz koje potičem. Takođe želim da prenesem poruku mladim ljudima da se bore i da vjeruju u sebe, a rezultati će doći sami po sebi“, kazao je Delić.