Učite od najboljih – „Konverzija“ snižena za 33% još samo 3 dana!

Banjaluka će 14. aprila ove godine ponovo biti domaćin “Konverzije”, jedne od najboljih regionalnih digital marketing konferencija.

U sklopu konferencije biće održana cjelodnevna predavanja, panel-diskusije i Business Speed Dating, a dan nakon iste i dvije radionice, na kojima će se praktično i do detalja preći teme SEO i Facebook oglašavanje. Za kvalitet navedenih pobrinuće se vrhnuski stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga poput Miroslava Varge (HR), Roberta Petkovića (HR), Dragana Varagića (SRB), Patricka Dermarka i Fabiana Rossbachera iz Njemačke, te još 16 afirmisanih regionalnih marketara koji su spremni da bezrezervno podijele stečeno znanje i iskustvo sa prisutnima.

Prema riječima organizatora – agencija Grape i SEO.ba – prošla godina je protekla i više nego uspješno, te dokazala da potrebe za kvalitetnim edukacijama u ovoj oblasti i te kako ima, tako da ova godina dolazi u još boljem obliku.

Osim toga, naglašavaju da ulaznice za konferenciju „Konverzija“ možete kupiti uz popust od 33% još samo 3 dana!

U fokusu ovogodišnje konferencije su tri oblasti: SEO (optimizacija za pretraživače), Facebook i Google oglašavanje, i analitika, a ukoliko vas zanimaju dodatne informacije o predavačima, programu, te način na koje možete obezbijediti svoje mjesto, posjetite www.konverzija.org ili njihovu Facebook stranicu.

(Banjaluka.net)