Smaragdnozelena ljubav

smaragdnozelena boja u uredjenju enterijera

Moda i dizajn enterijera uvijek se prate i dopunjavaju. Nijansa duboke, smaragdnozelene boje bila je omiljeni modni hit prošle zime, a iako je uvijek rado viđena u dizajnu enterijera čini se da sada postaje hit boja.

Apsolutna nijedna boja ne daje utisak luksuza i prefinjenosti kao smaragdnozelena. Ako obratite pažnju primjetiće da je najčešće korišćenana materijalima poput kvalitetnog drveta i bogatih tkanina, ali zaista vam ne trebaju skupocjene stvari da biste je koristili. Dovoljni su zidovi na kojima će zablistati i u velikoj mjeri uticati na izgled prostora.

Takođe, ova boja se najbolje slaže s metlik zlatnim predmetima u svim oblicima, koji su must-have već nekoliko sezona.

Iako vrijedi upamtiti kombinaciju smaragnozeleno-zlatno za instant luksuz i eleganciju, dobro će se uklopiti i s rustikalnim detaljima kao i modernim, pročišćenim, jednostavnim linijama u prostoru. Metal, prirodni materijali, bijele ili crne površine, sve je to odlična podloga za kombinovanje sa smaradnom zelenim akcentima.

smaragdnozeleni namjestaj

Takođe, obratite pažnju na predivne smaragnozelene keramičke pločice za kuhinje i kupatila, jednako lijepe u sjajno i mat završnici.

Pogledajte ove izdvojene primjere i probajte se ne zaljubiti!

smaragdno zelena