SAVRŠENO SE UKLAPA U SVE STILOVE: „BX kamen“ – Za enterijer koji traje

Prirodni kamen je građevinski materijal pogodan za dizajn enterijera i eksterijera. Jedan je od najstarijih materijala za gradnju, a njegova snaga, pouzdanost i trajnost testirani su vijekovima.

Dizajneri preferiraju prirodne materijale, a bezvremenski ukras je ključan ako želite da vaš enterijer traje. Održivi materijali kao što je prirodni kamen nalaze se na samom vrhu liste vječnih stilova.

Ukoliko planirate renoviranje doma u narednom periodu, prvi korak je odabrati materijal koji vam najviše odgovara. Za klasičan i elegantan izgled tu je „BX kamen“ koji će se savršeno uklopiti u sve stilove.

Svaka kamena ploča je drugačija, zavisno od područja iz kojeg je vađen u kamenolomu. „BX kamen“ eksploataciju vrši na dva eksploatacijska polja, Poljane i Crvene stijene.

Širok izbor boja čini „BX kamen“ svestranim materijalom. Njihov kamen upotpunjuje svaki dekor, a budući da se radi o prirodnom materijalu, te da ne postoje dva ista kamena, kombinacije su beskrajne. Prirodnim „BX kamenom“ obloženi zid u dnevnom boravku stvara prirodni fokus i može poslužiti kao pozadina za namještaj, dok će glatki kameni zidovi prostoriji pružiti elegantan i moderan izgled.

Ukoliko imate veliko prostrano dvorište, a ne znate kako da ga učinite lijepim, naš savjet je “BX kamen”.

Kamen, drvo i cvijeće su tri nezaobilazna faktora za pun pogodak. Kombinovanjem ove tri stvari ne možete pogriješiti prilikom izbora uređenja vaše bašte. Kamene staze, pločnici, ograde i stepenice pretvoriće vaše dvorište u pravu oazu mira. Kamen je materijal koji je dugotrajan i koji neće propasti, već će jednako dobro izgledati godinama. Neobični oblici lomljenog prirodnog kamena mogu vam pomoći da naizgled obična staza postane zanimljiva i intresantna.

Prirodnim “BX kamenom” možete obložiti stazu, zid kuće, napraviti roštilj od kamena, česmu, ukrasiti vaše cvijeće žardinjerama od kamena, obložiti unutrašnje zidove, stepenice i još mnogo toga. Za koju god opciju se odlučite važno je da uživate u svakom kvadratu vašeg ambijenta.

I zato, ukoliko planirate renoviranje ili pak želite samo osvježiti vaš stambeni prostor ili dvorište, „BX Kamen“ je mjesto gdje ćete pronaći sve za uređenje unutrašnjeg i vanjskog prostora. Nalaze se u Divičanima (okolina Jajca), a više informacija o ovoj kompaniji možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981.

(A.M.)