Samo dan nakon svjetske premijere u m:tel-u možete rezervisati novi Galaxy Note 8

M:tel vas je juče vodio na njegovu svjetsku premijeru, a već danas na m:tel facebook stranici možete i rezervisati najnoviji Samsungov uređaj – Galaxy Note 8.

Sagledajte širu sliku i komunicirajte na potpuno nov način. Sa Galaxy Note 8 u vašim rukama, velika djela čekaju na vas.

Novi Galaxy Note uređaj posjeduje “infinity” displej sa frontalnim staklom od ivice do ivice bez maske, sa veličinom ekrana od 6,3 inča.

Sa S Pen olovkom doživite potpuno nov način komuniciranja, a uz dvostruku širokougaonu kameru vaše fotografije biće jasne i fokusirane čak i pri slabom osvjetljenju.

Samsung Note8-FB cover

Svoj Note možete ponijeti gdje god želite, jer su uređaj, ali i olovka S Pen, otporni na vodu i prašinu. Pored toga, moći ćete i da pišete po ekranu, čak i kada je vlažan.

Bilo da skidate igrice ili obavljate više zadataka istovremeno, radite to brzo i bez problema uz Galaxy Note 8, jer njegov 10 nm mobilni procesor visokih performansi sa 6 GB RAM memorije čini da se ove aktivnosti odvijaju neprimjetno. Pored toga, zahvaljujući bežičnom punjenju, snaga je na vašoj strani.

Požurite sa rezervacijom jer m:tel najbržima poklanja DeX modul – docking uređaj koji ovaj telefon pretvara u desktop računar.

A odlična vijest je da uz Moj Mix VIP tarifu ovaj najnoviji Samsungov uređaj može biti vaš po cijeni već od 1 KM.

Za ljude koji žele više od svog pametnog telefona – Galaxy Note 8.

Rezervacije traju do isteka zaliha. Više informacija dostupno je na www.mtel.ba