RTS IPTV paket od sada je dostupan svima, bez dodatne nadoknade

Ukoliko ste korisnik m:tel TV Paketa, od sada, u sklopu svoje mjesečne pretplate i osnovnog TV paketa, možete uživati i u svim sadržajima RTS dodatnih kanala.

Kanal RTS ŽIVOT vam nudi priče o životu iz najrazličitijih perspektiva. Životna svjedočenja, životne sudbine, životne situacije, povešće vas u novo „životno“ iskustvo.

RTS DRAMA je kanal koji prikazuje domaće serije, TV drame, filmove iz produkcije Radio-televizije Srbije, ali i bogat serijal arhive najboljih pozorišnih predstava. Programsku ponudu redovno obogaćuju i višestruko nagrađivani TV filmovi i drame Redakcije igranog programa.

RTS KOLO je kanal koji vam nudi svakodnevno uživanje, kroz svojevrsni muzički vremeplov, u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala. Kanal je namijenjen svim ljubiteljima muzičkih sadržaja iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike.

RTS TREZOR prikazuje emisije iz različitih oblasti – nauke, umjetnosti, sporta, snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog vijeka. Putem ovog kanala možete da vidite kako su nekada snimane emisije različitih televizijskih formata i sadržaja i koja su sve, danas velika imena kulture, umjetnosti i televizijskog stvaralaštva učestvovala u stvaranju bogate i raznovrsne arhive RTS-a.

RTS MUZIKA vam nudi urbani zvuk, rokenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostale žanrove koji spadaju u domen popularne muzike, pa su i osnova koncepta ovog programa. Osim reprezentativnih arhivskih emisija, uz ovaj kanal imate priliku da uživate i u najnovijoj muzičkoj produkciji.

Uživajte u m:tel TV paketima i bogatoj RTS ponudi TV kanala!

Za više informacija pozovite 0800 50 000.