U m:tel TV paketima očekuju vas najbolji filmovi

Tinejdžerski film “Fleke od trave”, kanal HBO emituje u subotu, 3. marta u 20.00 časova.

„Fleke od trave“ je priča o odrastanju Konrada Stivensa (Taj Šeridan), 15-godišnjeg tinejdžera iz jednog američkog gradića. Kad bezazlena smicalica dovede do smrti starijeg brata njegove prve djevojke, Grejs Tarner (Kejtlin Dever),Konrad i njegova dva najbolja druga bježe sa mjesta zločina pokušavajući da izbjegnu odgovornost. Ali nakon toga, Konrada razdire osjećaj krivice pa odlazi kod Grejsine ožalošćene porodice u pokušaju da se iskupi za sve u čemu je pogriješio. Ali ubrzo uočava da se svaki član porodice nosi sa gubitkom na različite načine – pogotovo Grejs, koja se emotivno i fizički usredsredila samo na vezu sa Konradom. Sad Konrad mora da se nosi sa istinom dok pokušava da uskladi svoju odgovornost sa sve većom željom za mladalačkom ljubavlju.

Film “Burleska” u režiji Stivena Antina je dobitnik Zlatnog globusa. Televizijski kanal HBO 2 emituje ovaj film u nedjelju 4.3. u 17.00 časova.

Ali, (Kristina Agiljera) je djevojka iz malog grada sa lijepim glasom koja bježi od teškog života i neizvjesne budućnosti i slijedi svoje snove na putu za Los Anđeles. Nakon što naiđe na Burleskni bar, veličanstveno, ali i siromašno pozorište koje prikazuje muzičke skečeve, Ali se zapošljava kao konobarica kod Tes (Šer), vlasnice i glavne zvijezde kuba. Sumanuti kostimi i smjele koreografije Burleske očaravaju mladu i naivnu djevojku koja zacrta da jednog dana nastupa tamo. Uskoro, Ali se sprijateljuje sa prominentnom igračicom (Džulijen Hof), ali stiče i neprijatelja, nezadovoljnu i ljubomornu igračicu (Kristen Bel) i zaljubljuje se u Džeka (Kam Džigandet), barmena i muzičara. Uz pomoć oštroumnog scenskog menadžera (Stenli Tuči) i androgenog moderatora (Alan Kaming), Ali napreduje od bara do pozornice. Njen spektakularni glas vraća staru slavu Burlesknom baru, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik (Erik Dejn) sa primamljivom ponudom…

I kanal CINEMAX nam je pripremio još jedan interesentan film. “Plemena Palos Verdesa“ možete pogledati u terminu od 20.00 časova, 6.3.2018. godine.

Kada se tinejdžerka Medina (Majka Monro) preseli sa porodicom u Palos Verdes u Kaliforniji, mjesto koje izgleda kao raj sa razlednice, cijela porodica je spremna za novo poglavlje u životu. Ali, stari problemi ih ubrzo sustižu, jer se brak Medininih roditelja raspadne, njena majka (Dženifer Garner) upadne u emocionalnu krizu, a njen brat blizanac (Kodi Fern) počne da se drogira. Usred svega toga, Medina mora da pronađe unutrašnju snagu i postane stub stabilnosti u porodici, pronalazeći utočište u svojoj novoj strasti: surfovanju. Sa radnjom smještenom duž osunčanih plaža i kristalno plavog mora kalifornijske obale, film “Plemena Palos Verdesa” govori o tome kako najveći izazovi u životu formiraju naše ličnosti.

Kanal CINEMAX je za narednu sedmicu pripremio još jedan fantastičan film, “Hemija”, koji možete pogledati u petak 9. marta u 23.30 časova.

Radnja nas vodi do tridesetogodišnjeg modnog fotografa, Beneka, koji se suočava sa ličnom i profesionalnom krizom i razmišlja o samoubistvu. Ali, prije nego što donese odluku, on upozna ekscentričnu djevojku koja razumije i dijeli njegovu opsjednutost smrću. Njih dvoje se upuštaju u bezbrižnu romansu, sve dok Beneka ne probudi surova realnost i činjenica da Lena ima rak koji ne želi da liječi. Njihova situacija se dalje komplikuje kada Lena neočekivano ostane u drugom stanju i, uprkos prognozi ljekara, par odluči da zadrži bebu.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.