Roming pogodnosti za sve m:tel korisnike

Ljeto nam donosi lijepo vrijeme, odlaske na daleke plaže, putovanja i zabavu. Kako bi vaš odmor bio što ljepši i bezbrižniji, m:tel se potrudio da vam ovog ljeta omogući brojne dodatne pogodnosti za komunikaciju u romingu.

Ukoliko ste postpaid korisnik Pretplata tarifa, ne zaboravite da u tarifama: Pretplata: L, Pretplata: XL ili Pretplata: XXL,  dobijate dodatne bonuse za mobilni internet koji možete koristiti u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za prepaid korisnike Dupuna tarifa tu je ponuda Roming Net koja m:tel prepaid korisnicima omogućava kupovinu povoljnih tarifnih opcija za mobilni internet i bezbrižnu komunikaciju u T mobile mreži u: Austriji, Hrvatskoj, Grčkoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Holandiji, Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji, SAD, Luksemburgu i Belgiji. Pored toga, Dopuna korisnicima na raspolaganju su i tarifne opcije za roming u mts Srbija i m:tel Crna Gora. Tarifne opcije jednostavno se kupuju pred odlazak na put i aktiviraju putem servisa Moj meni, pozivom kratkog koda *100#.

I poslovna putovanja su sada opuštenija, jer ukoliko ste poslovni korisnik i koristite  jedan od m:tel tarifnih modela m:biz (“Standard“, „ Profi“, „Premium“, „ VIP“ ili  „ VIP 200“), ovog ljeta u okviru svog mjesečnog paketa dobijate dodatni mobilni internet koji možete koristiti u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

A ne zaboravite da uvijek možete aktivirati i uslugu Moja roming tarifa uz koju ostvarujete i do 50 % popusta za komunikaciju u romingu.

Svakako preporučujemo da prije planiranog putovanja, posjetite stranicu www.mtel.ba, pozovete 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto i raspitate se o svim pogodnostima bezbrižne komunikacije u romingu, jer vam m:tel uvijek nudi nešto novo.

Naime, već od 1.8. m:tel postpaid korisnike koji putuju u Hrvatsku, obradovaćemo novim pogodnostima za komunikaciju u romingu.

m:tel vam želi srećan put i opuštenu komunikaciju!