Proljećno uređenje doma i dvorišta uz “BX kamen”

Proljeće je doba godine kada većina nas uređuje dom i trudi se da unese dašak svježine i vitalnosti prostorijama.

Mnogima omiljeno godišnje doma, proljeće, vrijeme je kada se priroda budi i čini naš dom, ali i dvorišta još ljepšim. Ovo je idealno vrijeme za renoviranje životnog prostora i uređenje dvorišta.

Savjet stručnjaka je da ukoliko planirate adaptaciju doma ili možda samo da osvježite stan nekim novim ambijentalnim materijalom koristite prirodne materijale, prvenstveno zbog kvaliteta, ali i zbog autentičnosti koje posjeduju sami po sebi.

BX kamen je tajna uspješnog make-over-a vašeg dvorišta i enterijera. Njihov kamen je pristupačno rješenje za sve koji žele osvježiti svoj prostor. Sa različitim nijansama i vrstama obrade nude ne samo estetski užitak, već i fleksibilnost i uštedu.

Ono što BX kamen čini posebnim nije samo atraktivan izgled već i činjenica da njihov kamen traje godinama, izdržljiv je, otporan na sve vremenske uslove i prilagodljiv svim stilovima. Takođe, ne zahtijevaju mnogo brige o održavanju.

Ne postoji ni jedan građevinski materijal sa toliko različitih boja i struktura, kao prirodni kamen, a brojni procesi završne obrade čine njegovu raznolikost skoro neograničenom. Ovaj materijal se najčešće  bira upravo zbog svojih vizuelnih i tehničkih kvaliteta.

BX kamen se vadi sa kamenoloma Poljane i Crvene stijene u blokovima, te se dalje siječe na željenu veličinu. Raznovrsnost prirodnog BX kamena i specijalna pojedinačna obrada, kao i mnogostruke mogućnosti dizajna čine jedinstvenost ovog materijala još izraženijom.

Kontaktirajte BX kamen i uvjerite se zašto su najbolji. Broj telefona je 063 943 981. Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu.

BX kamenom gradite za vječnost.