Priznanje „Banji Vrućici“ za doprinos razvoju turizma u Srpskoj

ZTC „Banja Vrućica“ dobila je od Privredne komore Republike Srpske nagradu za doprinos razvoju turizma u RS. Priznanje predstavlja potvrdu za dosadašnji uspješan rad.

„Оvo je još jedna potvrda našeg zalaganja da svoju turističku ponudu svrstamo u sami vrh ne samo kada je riječ o Republici Srpskoj nego i šire“, dodao je v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“, Aleksandara Radošević.

Početak sezone u „Banji Vrućici“ obećava da će i ova godina ostati upamćena kao jedna od rekordnih. Naime, samo u februaru mjesecu ove godine ostavareno je više od 11.000 noćenja što je za 3.000 više nego što je zabilježeno u istom periodu prošle godine. Takođe, i u martu mjesecu planirani broj od 18.000 noćenja je prekoračen.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo konstatovati da u „Banji Vrućici“ sezona traje skoro tokom čitave godine. Ove godine s početkom drugog mjeseca imali smo pune gotove sve kapacitete, izuzev hotela „Hercegovina“ koji se tada renovirao.“, izjavio je v.d. generalnog direktora Aleksandar Radošević.

Priznanje je uručeno na manifestciji „Izbor najuspješnih u privredi u 2014. godini“.