PRIRODNA ELEGANCIJA ZA VAŠ DOM: BX kamen savršen detalj u enterijeru i eksterijeru

Kamen je materijal koji unosi toplinu u enterijer i eksterijer ako se koristi kao dekor. Ima prirodni šarm i predstavlja vezu prirode i zemlje.

Ovaj materijal može savršeno upotpuniti bilo koji dom. Budući da je riječ o prirodnom materijalu, ne postoje dva ista kamena, pa su samim tim i kombinacije bezbrojne, tako da kamen nudi više različitih mogućnosti za uređenje.

Ferienwohnung Bibis Chalet – luksuzna vila za izdavanje na Schwarzwaldu

Prirodna estetika koja se ne može postići ni jednim drugim materijalom jedan je od glavnih razloga zašto se arhitekte i dizajneri odlučuju za prirodni kamen.

Podovi i zidovi su neizbježan element u dizajnu svakog doma i zato je neophodno pametno i funkcionalno ih dekorisati kako bi efekat boravka u stambenom prostoru bio prijatan i ugodan.

Jedan od najčešće korištenih materijala u savremenom dizajnu svakako je prirodni kamen, a kompanija “BX kamen” iz Jajca lider je u ovoj oblasti kako u BiH, tako i u regionu. Njihov kamen predstavlja spoj tradicionalnog i modernog i skladno se uklapa u sve stilove uređenja enterijera i eksterijera, bilo da se radi o tradicionalnom ili modernom.

Ferienwohnung Bibis Chalet – luksuzna vila za izdavanje na Schwarzwaldu

BX kamen dobro se uklapa uz druge materijale kao što su drvo, metal, gips, kao i razne druge zidne dekorativne tehnike. Ovaj materijal definitivno pruža mnogo mogućnosti za unapređenje ambijenta.

BX kamen dolazi u velikom rasponu boja i dimenzija, kao i završnih obrada i pravi je izbor za sve one koji se odluče za dekoraciju doma prirodnim kamenom. Prva i osnovna stvar zbog čega je BX kamen pravi izbor za vas je prirodna estetika koja se ne može postići ni jednim drugim materijalom. Efekat elegancije, mira i gracioznosti oduševiće kako vas, tako i svakog posjetioca vašeg doma.

Vila Kuk – Makarska

Bitno je napomenuti da je još jedna od važnosti prirodnog kamena u domu i toplotna izolacija. Takođe ovaj materijal ne podliježe čestom renoviranju, gletovanju, krečenju i obimnijem održavanju.

Više informacija o BX kamenu, raspoloživim vrstama, trenutnim cijenama možete dobiti pozivom na broj 063 943 981. Dostupni su i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.