PRIPREMITE SE ZA NAREDNU SEZONU “BX Kamen” bazenu daje prirodnu ljepotu koja ga čini jedinstvenim

Vanjski bazeni postali su standard u uređenju eksterijera. Oni pretvaraju svako dvorište u oazu mira, te pružaju profinjen i privlačan izgled dvorišta.

Obzirom na sve popularniji trend gradnje uz upotrebu ekološki prihvatljivih materijala, korištenje prirodnog kamena za bazene jedno je od najboljih rješenja.

Završni rub bazena i staza oko njega vrlo su važan detalj na koji je potrebno posebno obratiti pažnju, a prirodni kamen je popularan materijal u uređenju dvorišta.

Kako biste se na vrijeme  pripremili za iduću sezonu i obezbijedili prijateljima i sebi prostor za uživanje sa savršeno uređenim dvorištem i bazenom kontaktirajte “BX Kamen”, kompaniju koja se godinama bavi eksploatacijom prirodnog kamena.

“BX Kamen” je najbolje moguće rješenje za dekorativno uređenje dvorišta. Njihov kamen će se savršeno uklopiti u svaki stil, a stazi oko bazena, kao i rubnom dijelu za bazene daće prirodnu ljepotu koja ga čini jedinstvenim.

Rubni dio je važan detalj, jer od njega zavisi cjelokupni izgled bazena i prostora oko bazena, pa samim tim treba biti oprezan prilikom izbora firme koja će se baviti završnom obradom. Osim estetike svakako je važna funkcionalnost i sigurnost.

“BX Kamen” zahvaljujući razvoju tehnologije, eksploatacije i obrade kamena dostupan je kod izrade rubnih dijelova bazena ili ukrašavanja samog bazena. Neizostavan su element i za vanjska oblaganja, pa se njihov kamen koristi i kod uređenja različitih površina kao što su staze, stepeništa, ograde, garaže i druge površine, ali i u uređenju enterijera.

Odabir prirodnog kamena jeste skuplji izbor, ali je svakako investicija koja će se višestruko isplatiti.

Prirodni kamen za bazene dostupan je u različitim bojama, teksturi i obradi. Bez obzira na to da li se radi o potpunom korištenju ili djelimičnom, prirodnim kamenom ćete postići željeni efekat, a pri tom ne zahtijeva specijalno održavanje.

Prirodni kamen dobro podnosi teret kao i sve vremenske uslove, od izuzetno visokih temperatura, do mraza tokom zimskih mjeseci. Otporan je i na mrlje.

Popločavanje bazena prirodnim kamenom nekretnini daje dozu luksuza, a samim tim joj diže i cijenu.

Elegantno, estetski i otporno na zub vremena popločavanje bazena “BX Kamenom” može se vrlo jednostavno kombinovati s drugim materijalima. Da bi ste stvorili idealnu oazu mira u vašem dvorištu kontaktirajte “BX Kamen”.

Sjedište firme je u Jajcu, a kompletan prodajni asortiman možete pronaći i u sklopu salona namještaja “Aplex” u Trnu (Ulica Cara Dušana 110), kao i na njihovom sajtu “BX Kamen”.

(Aldijana Mirković)