Primjer dobro uređene garsonjere: 35 kvadrata čiste elegancije

Jeste li ste ikad vidjeli elegantno uređenih 35 kvadrata u kojih su stali kuhinjica, dnevna i spavaća soba?

Ako niste, sad sigurno hoćete.

Potvrda za to je i da u ovom prostoru živi dizajnerka enterijera Angie Teater koja zna kako dobro iskoristiti prostor i pri tome ga stilizovati da izgleda luksuzno.

mali stan

Angie sigurno zna šta hoće, a to su kvalitetni komadi namještaja koji oplemenjuju prostor, bez suvišnih detalja koji ničemu ne služe.

elegantni stan

Njena tajna je u tome što ne kupuje sve odmah, ona prave komade namještaja i dekora dugo traži, pažljivo bira i nije joj problem čekati sniženja i popuste.

Najzanimljive je zapravo da njena garsonjera odlično izgleda iako je prekršila jedno od osnovnih pravila uređenja malog prostora – korištenja tamnih boja!

kako urediti mali stan slike

Crni zidovi su rizičan poduhvat ali u njenom stančiću izgledaju sjajno. Istina, prostorija ima dosta velike prozore kroz koje ulazi dosta prirodne svjetlosti, a koju reflektuje svijetli pod visokog sjaja.

Tu je još namještaja sjajne završnice uključujući i veliko ogledalo. Svaki komad namještaja izgleda skupo i luksuzno, a ukrasi su uglavnom svedeni na slike i fotografije na zidovima i poneki zanimljivi detalj.

94b0094707f3696aed0e6c51cc45c2589de97463

U hodniku je improvizovana kuhinja, a cipele su u staklenoj vitrini u dnevnom boravku. Možemo reći da se iz ovog rasporeda vide njeni prioriteti!

detalji u stanu

kuhinja u hodniku

mala kuhinja

malo kupatilo