Brojni posjetioci uživali u Banjalučkom pikniku uz omiljene okuse Vitalia proizvoda

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji Imleka, obilježila je Svjetski dan porodice na 2. Banjalučkom pikniku koji je održan 20. maja u parku “Mladen Stojanović”. 

Pored raznovrsnog zabavnog i sportsko – rekreativnog sadržaja za sve uzraste, brojni okupljeni Banjalučani imali su priliku i da uživaju u omiljenim okusima proizvoda brenda Vitalia.

U kompaniji nisu krili zadovoljstvo što su bili u prilici da podrže jedan ovakav događaj koji promoviše porodične vrijednosti, ali i značaj bavljenja sportom, povratka prirodi i njenog očuvanja.

“Kao kompaniji koja veliku pažnju u svom poslovanju posvećuje promovisanju očuvanja porodice kao osnovne ćelije društva, drago nam je što ovdje vidimo na okupu brojne porodice koje zajedno provode jedan lijep dan u prirodi uživajući u brojnim aktivnostima. Znamo da je zdrava ishrana  preduslov za zdrave članove porodice i u tom smislu nastojimo da našim potrošačima ponudimo vrhunske proizvode napravljene od najkvalitetnijeg mlijeka sa domaćih farmi, kakvi su i Vitalia proizvodi”, kažu u ovoj kompaniji.

Brojne banjalučke porodice okupljene u parku “Mladen Stojanović” uživale su u igrama za sve generacije, a na Vitalia štandu najmlađi su mogli da boje bojanke i da se fotografišu uživajući u slasnim zalogajima omiljenih proizvoda ovog brenda.