Ovo je najluksuzniji dječji vrtić na svijetu

Plaža na zatvorenom, stjenoviti zid za penjanje, pa čak i obroci koje sprema poznati kuhar, samo su mali dio onoga što nudi luksuzni dječji vrtić otvoren u Novom Južnom Walesu.

Dječji vrtić budućnosti, kako ga nazivaju, zadovoljava sve zahtjeve današnjih roditelja.

Djeca imaju opciju uživati u zdravim obrocima od samog početka. Aktivno planiraju, uzgajaju pa i ubiru povrće i bilje u vrtu vrtića, a koje se kasnije koristi u receptima.

Obroke sprema poznati kuhar Miguel Maestre koji kreira sezonske menije, a djecu se potiče na korištenje pravog posuđa i jedaćeg pribora, kušanje jela drugih kultura i zajedničko sjedenje za stolom kako bi ih se potaknulo na društveni razgovor za vrijeme jela.

Obroke sprema poznati kuhar Miguel Maestre koji kreira sezonske menije, a djecu se potiče na korištenje pravog posuđa i jedaćeg pribora, kušanje jela drugih kultura i zajedničko sjedenje za stolom kako bi ih se potaknulo na društveni razgovor za vrijeme jela.

”Djeca su jako znatiželjna pa se bavimo zabavnim i praktičnim. Naši koncepti se odnose na zdravlje i dobrobit, održivost i koncept kuhanja od vrta do tanjira. Ključni fokus u svim našim centrima je tjelesno blagostanje s uvjerenjem da je zdrava prehrana u središtu”, izjavila je suosnivačica ovog vrtića Kat Wiezorek-Ghisso, prenosi Index.hr

Ovaj vrtić ima još neke impresivne sadržaje poput ribnjaka, blata, domaće životinje od kojih su djeci najzanimljiviji zečevi, mini nogometno igralište i kuhinju na otvorenom.

Boravak u jaslicama stoji 270 KM po danu, a u vrtiću, za djecu stariju od tri godine, 250 KM.