Ovako izgleda najluksuzniji hotel na svijetu

hotel-armani

Elegantni i raskošni Armani Hotel Dubai koji se nalazi u Burj Khalifi proglašen je najluksuznijim na desetom Annual World Luxury Hotel Awards takmičenju.

Opisuju ga kao “odraz sušte elegancije, jednostavnosti i prefinjenog komfora koji oslikava prepoznatljivi stil Giorgio Armanija.”

Armani Hotel Dubai otvoren je 2010. godine i sadrži 160 gostinjskih soba i apartmana, ekskluzivnih radnji, kvalitetnih restorana i Armani SPA. Hotel zauzima prvih osam spratova i nivoe 38. 39. i 163. Burj Khalife. Pored njega se nalazi ogromni Dubai Mall tržni centar, a iz njega se pruža pogled na famoznu Dubai fontanu i Dubai Operu.

Hotel je oličenje Armanijevog prepoznatljivog minimalističkog stila, sa podovima od Eramose mermera, jasnim linijama i prigušenim svjetlom. Pritom, cvijetni aranžmani mogu biti samo u dvije boje. Armanijev zaštitni monogram se nalazi na svemu, od peškira u sobama do kocki šećera.

Drugi vrhunski hoteli koji su učestvovali u takmičenju su ART Rotana u Bahreinu, Yangtze Boutique Shanghai i Hotel Le Meurice Paris.

armani-hotel-dubai

armani-hotel-3

armani-hotel-4

armani-hotel-2

armani-hotel-5

armani-hotel-6

armani-hotel-7

armani-hotel-8

armani-hotel-10

elle.rs