Ovako izgleda luksuzni dom Lepe Brene

lepa brena kuca

Pjevačica Lepa Brena ekipi “Blic pulsa” otvorila je vrata svog luksuznog doma na Bežanijskoj kosi, a ono što smo imali prilike da vidimo da je folk diva vodila računa o svakom detalju.

U domu pjevačice preovladavaju zemljani tonovi, dok su u dnevnom boravku uglavnom ljubičasta i bijela boja.

Brena dosta vremena provodi uživajući u dnevnom boravku pa je vodila računa da je prozračan i da se osjeća izuzetno prijatno. Zato je odlučila da ima što više detalja, a ima i mnogo slika.

Otkrila je i da Boba mnogo više vodi računa o hrani, da je u kući ima.

”Ja kupujem sve ono što ne treba. Ja sam riba, havajska so, crna čokolada, ulje od bundeve, laneno ulje, laneno seme, limun i čaša belog i čaša crnog. A Boba je sve ostalo. Najmanje supruga može da utiče na čovjeka da sredi svoju kilažu. Niko nije savršen, neka čovjek živi onako kako voli i kako je navikao. Kada se čovjek razboli kao što se meni desilo, shvati gde je kraj i gde je mjesto… ali ne daj bože da se to dogodi. Možda iz želje da u medijima pričam nešto nesvakidašnje i drugačije, ja sam pričala o Bobanovom kuvanju. A on zapravo ne kuva uopšte toliko često. Sprema za naše prijatelje. Kada bi se sada neko najavio i rekao da dolazi dvadeset ljudi kod nas, ja bih se blokirala. Zvala bih ketering momentalno, onda bih otišla dva sata da se odmorim”, rekla je ranije Brena.

U galeriji možete pogledati dijelove ovog luksuznog doma:

Izvor: pulsonline.rs