Ovako izgleda kuća iz snova prema korisnicima Pinteresta

Kada je magazin Tech Insider upitao autore Pinteresta kako izgleda najpopularnija kuća među njegovim korisnicima, dobiven odgovor bio je pomalo neočekivan. Naime, suprotno očekivanjima, kuća iz snova najvećeg broja korisnika izgleda tradicionalno američki.

 

Uzimajući u obzir statistiku Pinteresta i prosječnog korisnika ove internet platforme, najviralniji dom ipak toliko ne čudi. Bez obzira na to što se većina nas divi egzotičnim, modernim zdanjima koji odišu luksuzom, dom iz snova je, sudeći prema Pinterestu, prostran, tradicionalan i klasično američki. Visoki strop, neutralna paleta boja i klasična elegancija u dnevnoj sobi te rustikalna kuhinja i trpezarija sa drvenim podovima izbor su većine.

 

Kad je pak riječ o najdražem ženskom kutku u kući, najviralniji je prostrani walk in ormar u kojem prevladava bijela boja. Najveći dio korisnika Pinteresta želi da njihovo kupatilo ima izgled koji podsjeća na kuću na plaži, s prirodnim elementima, dok je onaj moderniji kutak doma soba s kućnim kinom. Nju većina Pinterest korisnika zamišlja kao urbanu i gadgetima ispunjenu prostoriju, dok je kućni ured nježan, prozračan i romantičan.

 

ccc-3_840_472

dnevna soba

kuhinja

blagovaonica

The Living Room

dnevni boravak

ormar

The Bathroom

tv soba

 

Izvor: fashion.hr

Foto: Pinterest