Optički internet – pouzdano rješenje za 21. vijek

Velike brzine protoka, stabilna konekcija, te visok stepen pouzdanosti u radu i kvalitetu usluga samo su neke od prednosti optičkog interneta. Kompanija Elta-Kabel, prva u BiH, uvela je optički internet brzine i do vrtoglavih 200 Mbps!

Rast komunikacionih potreba najavio je sve veću zastupljenost optičke mreže, što je omogućilo prenos hiljade gigabita po sekundi. Optika do kuće (fiber to the home) je osnov za telekomunikacione servise novije generacije. Riječ je o najsavremenijem obliku superbrzog prenosa podataka, koji je pouzdan i stabilan, i koji će zadovoljiti sve potrebe kako privatnih, tako i poslovnih korisnika. Pored brzog downloada, važno je naglasiti i isti takav upload, što je stavka koja je posebno važna za sve kompanije i pojedince koji svoj biznis obavljaju preko interneta.

Elta-Kabel u svojoj ponudi ima tri paketa optičkog interneta: Super Net 60 (60/30 Mbps), Super Net 100 (100/50 Mbps) i Super Net 200 (200/100 Mbps). U zavisnosti od Vaših potreba, sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa bilo kojim od ova tri paketa.

Više informacija o Elta-Kabel optičkom internetu možete da dobijete putem broja telefona 070 310 310 ili e-maila [email protected].