Elta-Kabel predstavio novu mobilnu telefoniju

Vodeći kablovski operater u BiH Elta-Kabel predstavio je danas u Banjaluci novu uslugu – mobilnu telefoniju.

Povodom ovog događaja osnivač i vlasnik kompanije Elta-Kabel Aco Kabanica, naglasio je da uvođenje nove usluge kruna u radu Elta-Kabela, koji će kao novi mobilni operater na tržištu ponuditi korisnicima jedinstvene pogodnosti.

“Uvođenjem usluge mobilne telefonije, Elta-Kabel će korisnicima ponuditi tzv.Quadruple play uslugu, tj. sve četiri usluge kod jednog operatera. Uz digitalnu televiziju, brzi internet i fiksnu telefoniju, obezbjedili smo i najpovoljnije tarife u mobilnoj usluzi haloo ELTA”, rekao je Kabanica.

On je istakao da će korisnici mobilne usluge haloo ELTA, pored prepaid-a, imati i neograničene,besplatne razgovore unutar postpaida, što je jedinstvena ponuda na tržištu

Pored mogućnosti izbora operatera, nova mobilna usluga haloo ELTA ponudiće korisnicima atraktivne tarifne opcije sa više besplatnih bonusa u odnosu na trenutne ponude na tržištu.

“Korisnici usluge haloo ELTA moći će da odaberu jednu od tri tarifne opcije u kojima smo obezbjedili više besplatnih razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, više sms poruka, kao i mobilni internet u svim paketima iz ponudr. Ono što posebno želim da naglasim jeste da će ovako kreirana ponuda postpaid uslugu učiniti širokodostupnom. što nam je i bio glavni cilj”, dodao je Mladen Srdić, direktor marketinga Elta-Kabela.

Više informacija o mobilnoj telefoniji korisnici mogu dobiti na prodajnim mjestima Elta-Kabela.