Elta-Kabel otvorio novu poslovnicu u Banjaluci

Nova, redizajnirana poslovnica Elta-Kabela u Banjaluci, otvorena je danas na lokaciji pored glavne Pošte u centru grada.

U znatno većem i moderno opremljenom prostoru, organizovanom u više službi, korisnici će biti u mogućnosti da brže i jednostavnije dođu do informacija, te realizuju konkretne zahtjeve u vezi usluga Elta-Kabela.

“Moram da izrazim veliko zadovoljstvo povodom otvaranja naše nove poslovnice, koja će omogućiti našim korisnicima da na licu mjesta naruče nove usluge, zatraže korisničku podršku i informišu se o ponudi Elta-Kabela. Svakako bih istakla da i u periodu ekonomske krize i teških uslova poslovanja, Elta-Kabel ipak razvija posao i otvara nova radna mjesta, što smo i uradili u ovom slučaju, povećanjem broja radnika u ovoj poslovnici, a samim tim smo omogućili i korisnicima da za kraće vrijeme realizuju sve svoje zahtjeve, bilo da se radi o priključku nove usluge, reklamaciji ili tehničkoj podršci”, izjavila je Mileva Maličević, menadžer za odnose s javnošću Elta-Kabela.

Uz novi i osvježen izgled i prepoznatljiv imidž prodajnih mjesta Elta-Kabela, u ovom prostoru izloženi su i pojedini uređaji, poput digitalnih resivera, wi-fi rutera, tableta, laptopa i televizora, koje će korisnici moći da naruče u sklopu paketa ili pojedinačno.

Ovom prilikom iz kompanije Elta-Kabel najavljene su i novosti u vezi povećanja brzine interneta.

“Elta-Kabel, kao lider tehnologije, i ovaj put otišao je korak dalje omogućivši svim korisnicima veće brzine interneta po starim cijenama. Naime, od 31. marta biće povećane brzine svih internet paketa iz ponude Elta-Kabela, uz zadržavanje postojećih cijena, a sve to u cilju pružanja što kvalitetnije usluge interneta korisnicima i praćenja trendova u internet komunikaciji”, dodala je Maličević.

Izvor – istinito.com