Elta Box: Televizija, internet i telefon za samo 24,50 KM mjesečno

Elta-Kabel, kao najveći kablovski operater koji pruža usluge televizije, telefonije i interneta, sa ciljem da zadovolji potrebe korisnika, kreirao je akcijsku ponudu za svoj najpoželjniji paket, Elta Box.

Elta Box paket obuhvata analognu i digitalnu televiziju sa više od 130 kanala domaćih, regionalnih i svjetskih TV kuća, internet brzine 15/1 Mbps te fiksnu telefoniju sa uključenih 120 besplatnih minuta prema svim mrežnim grupama fiksne telefonije Telekoma u RS, kao i besplatne razgovore unutar mreže Elta-Kabela na teritoriji Republike Srpske. Korisnicima ovog paketa takođe su omogućeni HD digitalni risiver i Wi-Fi ruter na korišćenje. Vrhunsku sliku u HD rezoluciji uz kvalitetan sadržaj korisnici mogu pratiti na do 5 TV uređaja.

U okviru akcijske ponude koja traje do kraja tekuće godine, korisnici su tokom potpisivanja ugovora u mogućnosti da odaberu 50% popusta na pretplatu prva dva mjeseca ili 50% popusta na pretplatu prvi mjesec uz gratis fiksni telefon. Ugovorni period za vrijeme trajanja akcije je 24 mjeseca.

Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu Elta-Kabela, putem broja telefona 070 310 310 ili u najbližoj Elta-Kabel poslovnici.