NOVO iz Forze: Preporuči servis prijatelju i oboje dobijate 10 KM bonusa!

Forza member get member

Finansijski servis za kratkoročne pozajmice Forza kontinuirano radi na unapređenju svoje usluge sa ciljem zadovoljavanja svih korisničkih potreba, pa je tako uveo i mogućnost ostvarenja bonusa od 10 KM za otplatu svim onim korisnicima koji Forzu preporuče prijatelju. Pored benefita za stare korisnike, svi novi korisnici koji pozajmicu dignu na preporuku prijatelja novac dobijaju besplatno i sa jednakim bonusom od 10 KM!

Ovaj servis trenutno je jedan od najpouzdanijih načina da brzo i jednostavno dođete do gotovine, a njegova popularnost na bh. tržištu sve je veća. Forza nudi mogućnost da do potrebnog novca dođete za samo 15 minuta, a apliciranje za iznos od 100 do 400 KM može da se izvrši čak i putem Viber-a.

Ukoliko ste već koristili Forza servis, ovo je jedinstvena prilika da zaradite dodatnih 10 KM koje možete iskoristiti za otplatu. Benefiti su višestruki i za nove korisnike, jer sa apliciranjem za pozajmicu novac dobijaju besplatno, bez dodatnih troškova i opterećenja, ali i isti bonus u iznosu od 10 KM za otplatu. U Forzi za nove korisnike važi jednostavno pravilo koliko uzmeš, toliko vratiš – a u ovom slučaju i manje sa iskorištavanjem svih benefita podizanja pozajmice na preporuku prijatelja.

Forza ostvari bonus

Sama procedure preporučivanja Forze prijatelju je vrlo jednostavna, a sve što treba jeste da slijedite ove korake:

  1. Ulogujte se na Forza profil i kliknite na „Moj bonus“.
  2. Pošaljite pozivni link prijatelju putem mejla, Facebook-a, Viber-a ili direktno.
  3. Kada vaš prijatelj aplicira i dobije pozajmicu, bonus od 10 KM biće dodat na vaš profil. U isto vrijeme, bonus od 10 KM biće automatski ubačen i u prijateljevu aplikaciju, koji se tada može iskoristiti za otplatu.

U situacijama kada je novac prijeko potreban, Forza ja najbolji saradnik. Brzo, jednostavno i sigurno korisnici mogu dobiti iznos do 400 KM, sa rokom otplate do 30 dana. Uslove biraju sami, uz minimalnu dokumentaciju i bez skrivenih troškova. Apliciranje je moguće na www.forza.ba, pozivom na 051 492 610 ili slanjem Viber poruke na 065 353 353.