Nova m:tel ponuda uz koju dolazi i 100 KM na UniCredit MasterCard poklon kartici

Iz m:tel-a ponovo dolazi jedinstvena ponuda na tržištu koja onima koji se odluče da postanu korisnici Pretplata postpiad tarifnih modela u mobilnoj telefoniji, Pretplata:S i Pretplata:S Net obezbjeđuje pregršt povoljnosti, ali i novčani iznos od 100 KM na UniCredit MasterCard poklon kartici!

Ukoliko ste korisnik usluge Dopuna duže od šest mjeseci ili korisnik nekog drugog operatera, sada za svoj dobar izbor prelaska na tarifni model Pretplata, pored novčanog iznosa na poklon kartici, dobijate i mogućnost kupovine kvalitetnih telefona po nižim cijenama, na rate do čak 24 mjeseca.

Ovoga puta imate izbor od tri modela: Samsung J5, model iz 2017. godine po cijeni od 12,31KM mjesečno, LG K10 takođe iz 2017. godine, može biti vaš za 5,70 KM mjesečno, te ZTE Blade V8 Lite, za samo 3,34KM mjesečno.

Baš sad je dobro vrijeme da postanete korisnik Pretplata tarifnih modela Pretplata:S i Pretplata:S Net, jer uz neograničen internet, besplatne minute razgovora, neograničen broj SMS-ova prema svim mrežama u BiH, te Prijatelj broj za besplatne razgovore sa jednim brojem iz m:tel mobilne mreže, dobijate i sve navedene pogodnosti za kupovinu telefona i iznos od 100 KM na UniCredit MasterCard poklon kartici.

Ponuda je aktuelna do kraja mjeseca marta, a odnosi se na nove m:tel korisnike koji prelaze iz drugih mreža, kao i na korisnike usluge Dopuna koji su korisnici duže od šest mjeseci, uz zaključivanje ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

Za više informacija pozovite  0800 50 000.