Vitinka i ove godine trijumfovala na Novosadskom sajmu

Da su prirodni i zdravi proizvodi i dalje na cijeni, svjedoči dostignuće kompanije Vitinka, koja je na ovogodišnjem 85. po redu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu trijumfovala kao apsolutni šampion kvaliteta.

Voda uvijek nađe svoj put, a Vitinka iz Kozluka je upravo to i učinila pronašavši put do najviših svjetskih standarda. Neumoljiva kontrola kvaliteta rezultirala je da na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu  prirodna mineralna voda Vitinka i prirodna izvorska voda Vivia, kao dva noseća brenda Vitinke zasijaju kao „šampion kvaliteta grupe proizvoda“ za 2018. godinu.

Pored najprestižnije sajamske nagrade kao šampiona grupe velike zlatne medalje pripale su i ove godine gaziranoj mineralnoj vodi “ Vitinka” i “Exotic Kruški” kao i prirodnoj izvorskoj vodi Vivia i Nari, gaziranom osvježavajućem napitku.

Zlatne medalje na Novosadskom sajmu pripale su Vivia Limeta Limun negaziranom osvježavajućem napitku, kao i Multiviti iz linije naših voćnih sokova. Sa velikim šampionskim peharom kompanija Vitinka je nagrađena za vrhunski kvalitet ocjenjenih proizvoda.

„Ponosni smo što smo već treću godinu dio ovog velikog međunarodnog sajma koji slovi kao jedan od 10 najprestižnijih sajamskih događaja u Evropi i veliku radost dijelimo zbog osvojenih priznanja za kvalitet naših proizvoda. Hvala stručnom žiriju, a prije svega želim da se zahvalim svim našim kupcima koji su prepoznali naš kvalitet i koji konzumiraju naše proizvode. Nastavak trenda rasta kompanije Vitinka u ovoj i u narednim godinama, svakako je i ulazak i širenje i na tržišta u regionu “, istakao je u Novom Sadu Mirko Savić, direktor marketinga u kompaniji Vitinka.

Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu  predstavilo se 1.500 izlagača iz Srbije, kao i 60 zemalja Evrope i svijeta.