Niko kao Marinko: “Bema” ponovo nagradila kupce

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, koju već dvije decenije sa velikim uspjehom vodi tehnički direktor Marinko Umičević, je povodom 14. februara – Dana zaljubljenih uspješno organizovala nagradnu igru i obradovala tri pratioca na društvenim mrežama.

Tako su u ovoj “Beminoj”, ko zna kojoj po redu nagradnoj igri sa vrlo jednostavnim pravilima, dva pratioca osvojila po par obuće po izboru, a jedan pratilac je kao nagradu osvojio torbu.

“Čestitamo srećnim dobitnicima i zahvaljujemo se velikom odzivu. Bilo je 790 učesnika koji su tačno odgovorili na nagradno pitanje koje je glasilo: Da li u Tvornici obuće “Bema” radi više žena ili muškaraca? Drago nam je da ste znali odgovor, jer smo mi uglavnom ženski kolektiv, gdje je od 1.200 radnika oko 90 odsto žena”, rekao je Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme”, koji je pored svega dobrog što je učinio za svoje radnike i cjelokupnu zajednicu, uvijek bio i ostao iskreni humanista i čovjek velikog srca, po čemu ga svi, sasvim opravdano znaju, jer njegova dobra djela govore više od bilo kakvih riječi.

Umičević je svojim sugrađanima poručio i da je produžen popust na cjelokupan asortiman u dvije “Bemine” prodavnice, u centru grada i u krugu tvornice.

“Volimo da vas obradujemo poklonima, ali vas i podsjećamo da u našim prodavnicama do 9. marta traje popust 10 odsto na cijeli asortiman i da na taj način želimo da rasteretimo vaš kućni budžet i omogućimo svima da sebi priušte kvalitetnu obuću od prirodnih materijala”, dodao je Umičević i poručio svojim sugrađanima da dođu u “Bemine” prodavnice, i sebi priušte kvalitetnu obuću po povoljnim cijenama, i na taj način podrže domaću proizvodnju i ovu tvornicu koja zapošljava 1.200 radnika.

Naime, “Bema” je jedna od rijetkih firmi koja u vrijeme velike inflacije koja je u proteklom period pogodila tržišta nije podigla cijene, a jedina je tvornica na tržištu koja nudi obuću od prirodnih materijala u malim serijama, obuću prilagođenu osobama sa problemima i bolovima u nogama, te ručno rađene torbe. Dakle, za svakog po nešto. I zato: “Prošetajte do “Beme” pa vam obuća neće praviti probleme”.

N.Sp.