Najimpresivnija stabla poznatih ličnosti na Instagramu

Decembar je najsjajniji mjesec u godini  i Božić je sada bliže nego ikad!

Ove godine većina, među poznatima, odabrala je da rano okiti jelku, ali i ostatak kuće, kako bi uživali u svakom prazničnom trenutku sa porodicom i prijateljima. Brzim pogledom vidimo svjetlucave, boje, poklone i sretna lica koja poziraju kako bi prikazali svečani ukras svog doma.

Ispod su najimpresivnija stabla poznatih ličnosti koja se ističu na Instagramu i savršeni su izvor inspiracije!

 

Sofija Milo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Aleksandra Prijović

 

Ženski svijet

 

Jil Balden

Prva dama SAD-a Jill Biden ukrasila je Bijelu kuću! Kao što se i očekivalo, dekoracija koju je odabrala je neverovatno šik, kako i priliči njoj i njenom karakteru. Kretao se u paleti klasičnih boja kako unutar tako i izvan Bijele kuće. Tačnije, vidimo tu zelenu, crvenu i zlatnu zvijezdu, dok trake, cvijeće i čarape u potpunosti dočaravaju božićni duh. Centralno drvo se sastoji od hladnijih nijansi i ukrašeno je bijelim golubovima koji simboliziraju mir i slobodu. Ona je na Twitteru uz fotografije sa svečanom dekoracijom napisala:„Dekoracija soba Bijele kuće predstavlja Darove iz srca koji nas sve spajaju: vjeru, porodicu, prijateljstvo, umjetnost, učenje, prirodu, zahvalnost, dužnost, zajednicu, mir i jedinstvo . ”

 

 

Chiara Ferragni

Poznata influenserka, Chiara Ferragni  i poslovna žena, prolazi kroz jednu od najsrećnijih i najkreativnijih faza svog života, neprestano pokušavajući da “ukrade” vrijeme koje bi posvetila svojoj deci. Zato je rano uredila svoju kuću u Italiji. Impresivno drvo puno šarenih ukrasa dominira njenom dnevnom sobom i izaziva naše interesovanje na Instagramu, na kojem ga često objavljuje. Što se lampi tiče, utisak ostavljaju nevjerovatne boje koje se izmjenjuju i stvaraju savršenu prazničnu atmosferu.

 

Lena Terlutter

Svestrana Lena Terlutter, koji je uključen u oba pisanje i mode, za ovu godinu izabrala drvo mnogo više alternativa nego prošlog Božića. Kroz njene objave na ličnom nalogu vidjeli smo njeno impresivno, tako drugačije drvo, koje je …u vazduhu! Posebnom konstrukcijom okačio je drvo na plafon i ukrasio ga na minimalan način i uglavnom lampionima.

 

 

Kraljevska porodica

Topao, tradicionalni Božić prevladava i u zamku Windsor u Engleskoj. Kraljevska porodica jako dobro zna kako da dekoriše na impresivan način, što nam uspjeva i inspiriše. Ove godine je ogromna jela zauzela svoje mjesto u impozantnoj dvorani unutar dvorca i bila je ukrašena crvenom, ljubičastom i zlatnom bojom, dok lampe pružaju neograničen sjaj. Vrijedi napomenuti da su u dvorcu izloženi kostimi koje su nosile kraljica i princeza Margarita kao tinejdžerke tokom ratnih svečanosti.