MASS-light: Posjetili smo njihov maloprodajni salon u Mostaru i istražili ponudu rasvjetnih tijela

Rasvjeta je nerijetko statement dio doma i kako dizajneri interijera često ističu, onaj jedan detalj koji čini razliku. Upravo zato je iznimno važno pristupiti njenom odabiru s pažnjom.

Uvelike utječe na doživljaj prostorije i odiše li ona smirenošću, romantikom ili retro stilom.

Naime, rasvjetna tijela domu daju puno više od osvjetljenja. Naravno, njihova funkcionalna karakteristika je važna, no, podjednaku ulogu imaju upravo dizajn i atmosfera koju kreiraju.

Svijetlo koje kreiraju visilice i lusteri u domu ili uredu mogu uvelike utjecati na raspoloženje, a na vama je da odaberete hoćete li igrati na klasiku, trendove ili avangardu.

Pri odabiru one savršene, važno je birati brendove iza kojih stoji kvaliteta, pouzdanost, dugogodišnje iskustvo, ali i liderstvo kada je u pitanju kreiranje i praćenje trendova. Sve to pronašli smo u prostorijama MASS-light u Mostaru na adresi Bišće Polje bb.

U prostranom salonu koji podsjeća na dizajnerski showroom pronaći ćete rasvjetno tijelo koje će se idealno uklopiti u vaš dom, stil i budžet. Zahvaljujući bogatom iskustvu i osluškujući potrebe svojih kupaca i stručnjaka iz sfere uređenja interijera, kreirali su vlastite brendove rasvjete- MASS-light, E-light i MSL. Već pri ulasku u prostor koji se prostire na 600 m2 vas osvoji osjećaj dobrodošlice, ali i dekoracije koje pokazuju da ovdje niti jedan detalj nije prepušten slučaju.

Topla atmosfera koje kreiraju lampe i visilice sa svakim vašim korakom pozivaju na istraživanje različitih dizajnerskih rješenja. Neovisno o tome jeste ljubitelji art deco stila dvadesetih, tražite raskošne lustere s mnoštvo kristala ili volite minimalizam i boju zlata, ovdje ćete imati odgovor na svaku želju ili nedoumicu.

Njihovo educirano, ali i iznimno ljubazno osoblje dat će vam savjete oko odabira lustera ili visilice, pojasniti eventualne tehničke nejasnoće i dati jasnije upute oko svakog detalja. Istražujući različite stilove i kategorije u ovom vizualno primamljivom prodajnom prostoru, vrlo brzo će vam postati jasno zašto je MASS-light postao prepoznat kao kvalitetan i pouzdan partner u proizvodnji te prodaji rasvjete.

Uz njihove poslovnice u Doboju, Sarajevu, Mostaru, Derventi, Bijeljini, Trebinju, Banja Luci, Gračanici i Jelahu, ponudu ovog brenda možete istražiti i online klikom OVDJE.

(Tekst:Bonjour.ba, Promotivni članak, Foto: Marko Šotra )