Male dnevne kuhinje – visoke jedinice od Falpera

U kombinaciji sa konceptom malih dnevnih kuhinja, italijanski brend Falper kreirao je niz modularnih visokih jedinica koje pružaju elegantne zidne sisteme u kompaktnim prostorima za kuvanje.

Falperov koncept malih dnevnih kuhinja ima za cilj rekreirati visoke standarde i ugodan raspored dostupnih u velikim kuhinjama unutar prostora ograničenog na 2,5 kvadratnih metara.

 

Visoke jedinice Small Living Kitchen nude kompletan zidni sistem za kompaktne kuhinje. Njegove visoke jedinice su centralne u sistemu. Uključuju jedinice širine 120 centimetara sa vratima na uvlačenje koja skrivaju elemente kao što su frižider, ostava i police.

Jedinice se mogu prilagoditi s jedinicama iznad visine u različitim visinama. Izrađene su od šperploče ili MDF-a obrađene neprekidnim furnirom sa uzorkom drveta ili sjajnim ili mat lakovima.

 

Jedinice skrivaju frižidere i ostave
Unutrašnjost je mat crna, ali se na zahtjev može specificirati i u canaletto orahu. Takođe imaju unutrašnje LED osvetljenje.

Visoke jedinice Small Living Kitchens su modularne i mogu se interno konfigurirati tako da odgovaraju širokom spektru preferencija.