KOVAN M.I. doo jedini iz BiH dobitnik priznanja za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost i okoliš

Danas je u Hotelu Hollywood u Sarajevu, KOVAN M.I. DOO iz Gračanice uručeno priznanje za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost i okoliš.

Priznanje je dodjeljeno u okviru Drugog internacionalnog sajma i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u BiH, koji se održava pod nazivom RENEXPO® BIH 2015.

KOVAN M.I. doo jedina je kompanija iz BiH kojoj je uručeno ovo priznanje, čime je još jednom ukazano na lidersku poziciju KOVAN M.I. doo u proizvodnji proizvoda za korištenje obnovljivih izvora energije.

Priznanje za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost je jedno od mnogobrojnih priznjanja koja su KOVAN M.I. doo dodjeljena za tehnološke inovacije i energetsku efikasnost „EKOLINE Kovan“ proizvoda.

Još jedna u nizu nagrada za najpoznatiji bh.brand u oblasti obnovljivih izvora energije.

RENEXPO® BiH je najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, predstavnika struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Ovaj dvodnevni događaj se održava u Sarajevu 4. i 5.11. 2015. godine a okuplja renomirane stručnjake , lokalne i internacionalne eksperte.godine, s ciljem promoviranja koncepta korišćenja obnovljivih izvora energije i predstavljanja tržišnih potencijala ovog regiona.