Kompanija “EKObox” nudi visokokvalitetne modularne stambene i poslovne prostore (FOTO, VIDEO)

Dodatni radni prostor, prostor za skladištenje ili za stanovanje u njemu… samo su neke od mogućnosti korištenja montažnih kontejnera koji će vam obezbijediti maksimalan komfor u vrlo kratkom roku.

Njihova upotreba dugo je prisutna kako u svijetu, tako i na našim prostorima, ali ono što je evidentno je da se iz godine u godinu sve više širi, pa tako primjenu nalaze u najrazličitijim segmentima života i rada.

Kompanija “EKObox” pruža visokokvalitetne modularne stambene ili poslovne prostore koji krajnjim korisnicima omogućavaju da uživaju u fleksibilnim opcijama koje štede troškove i vrijeme. Njihov asortiman proizvoda uključuje modularne stambene kontejnere, kancelarijske prostore, sanitarne jedinice sa dodatnim komponentama, kao i montažne kontejnere koji se koriste na gradilištima ili kao prostor za skladište.

Ova kompanija je nastala s potrebom tržišta da svojim proizvodima i uslugama kupcima isporuče visok kvalitet montažnih jedinica. Proizvedeni po svjetskim standardima nude vrhunski kvalitet.

Pored osnovne opreme njihovi kontejneri su podložni nadogradnji u vidu dodatne instalacije, dodatne opreme i svega što imate u planu kako bi objekat zadovoljio vaše potrebe. Mogu se prilagođavati i proširivati zahvaljujući modularnom sistemu gradnje. Cjenovno i vremenski su efikasna alternativna klasičnoj gradnji objekata.

Iako se radi o metalnim kontejnerima mnogi se čude kada vide koliko se mogu prilagoditi i urediti, baš kao klasična kuća ili stambeni prostor. Uz malo domišljatosti i truda montažni kontejner može postati visokoestetski stambeni ili poslovni objekat, sa dugim vijekom trajanja, ukoliko ih redovno održavate i brinete o njima. Održavanje ne zahtijeva velika ulaganja.

Kontaktirajte kompaniju EKObox kako biste dobili više informacija. Njihov tim stručnjaka daće vam sve potrebne informacije, a ukoliko se odlučite za montažni kontejner iz njihove ponude zajedno sa vama će skicirati objekat i prilagoditi ga vašim potrebama.  Stručno obučen tim montera odoljeće svakom izazovu na terenu i objekat montirati u kratkom roku.

Uvjerite se i sami zašto su najbolji. Kontakt podatke komapnije EKObox možete pronaći na njihovom SAJTU.