Kombinacija plave i sive donosi malo drame u vaše kupatilo

Tiha i prigušena paleta sive i plave boje je idealan izbor za opremanje svakog kupatila.

Pogledajte kupatilo koje se može pohvaliti savršenim osjećajem za ritam i ponavljanje, plutajućim ormarićima, razigranim velikim ogledalom, ali i nevjerovatno zanimljivom kombinacijom sive i plave boje.

 

 

 

Upravo je pomenuta paleta boja zaslužna za pomalo dramatičan savremeni dizajn koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ukoliko i vi imate kupatilo koje je previše “predvidivo”, zašto ne biste isprobali ovu mješavinu boja i stvorili osjećaj iznenađenja i drame?

Ne morate brinuti za funkcionalnost – ovaj dizajn je iskoristio svaku priliku da prikaže nešto neočekivano, ali je istovremeno ostao maksimalno posvećen svom efikasnom rasporedu!

Paleta boja u umirujućoj sivoj i tamnije plavoj boji stvorila je bezvremensku estetiku. Slojevi tekstura su iskorišćeni za stvaranje osjećaja ponavljanja glavnih elemenata, dok je plutajući toalet po mjeri sa umivaonikom postavljen van centra kako bi stvorio malo drame ali i pružio funkcionalan prostor na radnoj površini.

Originalnost prostora je zagarantovana i mudrim izborom prilagođenog ogledala sa toplim trakastim osvjetljenjem, dok zakrivljena priroda ogledala pomaže da se soba omekša i takođe odražava nevjerovatno osvjetljenje. Stakleni panel maksimizira osećaj prostora dok upotreba prevelikih porcelanskih pločica pomaže da se dobije osjećaj luksuza i raskoši.

Na ovaj način jedna najobičnija prostorija koja se često koristi uspjela je da pokaže svoju punu ljepotu, funkcionalnost i inovativnost.