KNJIŽARE “SVJETLOST” Sa nama, na jednom mjestu, riješite sve septembarske brige

Knjižare SVJETLOST su i ove, kao i svake prethodne godine, za sve školarce pripremili kompletan školski asortiman i to po nevjerovatnim akcijskim cijenama.

“Već dugi niz godina, po tradiciji, dali smo sebi zadaću da školarcima omogućimo vrhunski kvalitet, povoljne cijene i kompletnu ponudu potrebnog pribora, te time riješimo sve septembarske brige naših najvjernijim kupcima” ističe Madžid Avdagić, direktor kompanije Svjetlostkomerc d.d.

U periodu od 10.08.2018. do 10.09.2018. godine očekuju vas akcijske ponude u kojima je omogućena kupovina asortimana za cijene niže i do 50 %. Za sve korisnike VISA kartice Intesa San Paolo banke odobren je popust u iznosu od 5% na kompletan školski i ostali asortiman, izuzev udžbenika.

“Naglašavamo da se u našim knjižarama može vršiti kupovina sa odgođenim plaćanjem. Na taj način pružit ćemo mogućnost našim kupcima da, uz znatnu olakšicu, opreme svoje školarce najkvalitetnijim svjetskim brendovima kao što su Disney, Staedtler, Target, Junior, te ekskluzivno na tržištu BiH US POLO samo u knjižarama SVJETLOST” kazao je direktor ove kompanije.

“SVJETLOSTKOMERC” vodeći je maloprodajni lanac specijalizovanih prodavnica za prodaju knjiga, udžbenika, školskog pribora, darovne galanterije, kancelarijskog materijala, te ostalih roba iz našeg širokog asortimana u Bosni i Hercegovini.

Pored maloprodajne mreže koju čini 19 knjižara u 10 gradova  Bosne i Hercegovine, značajno učešće na tržištu, sa konstantnim rastom ostvaruje i veleprodaja kancelarijskog i školskog pribora zastupljena u nekoliko najvećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini.

Društvo raspolaže sa preko 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora od čega se preko 6.000 kvadratnih metara nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Sarajevu.