Kako izgleda svijeća od 500 dolara

Ralph Lauren Holiday Grand svijeća zaista košta 500 dolara. Morali smo da se zapitamo – šta je čini toliko ekstravagantnom i skupljom od drugih? Za početak, ona je ogromna.

Svjećnjak u kom se ona nalazi, obojen je tamnom crvenom bojom, a mjeri 18 cm u prečniku i 5.5 cm u visini. Pošto se vjerovatno pitate, otkrićemo vam – svijeća je teška 1,19 kilograma.

Pored svoje veličine, svijeća nudi nevjerovatni kvalitet. Ona je u potpunosti ručno kreirana – čak je i prirodni mesingani kavez u koji je smještena ručno napravljen. Dodatni bonus je svakako činjenica što mesingani kavez možete zadržati kada svijeća izgori, kao prefinjeni element dekoracije.

Ako zapalite sva četiri fitilja ove svijeće, ona će ispuniti vaš dom notama zimzelenih biljaka, crvene ribizle i juniper bobice. Ako ta kombinacija nije baš vaša omiljena, možete se odlučiti za Bedford Grand svijeću, koja izgleda isto kao i praznična, s tim što ona u sebi spaja borove iglice, juniper bobice, čempres i vetiver.

Ako kojim slučajem trošenje 500 dolara na svijeću nije vaš hobi, znajte da se i dalje možete počastiti ikonskim Ralph Lauren mirisma, jer u ponudi postoje regularne i mini svijeće sa pristupačnijim cijenama.