Forza pozajmice – pozajmi brzo bez kamata, žiranata, zaloga i skrivenih troškova

S vremena na vrijeme svako od nas nađe se u situaciji da zbog nepredviđenih izdataka u toku mjeseca, na kraju bude suočen sa nestašicom novca. Kako pozajmljivanje od porodice i prijatelja često može dovesti do neprijatnosti, idealno rješenje je korištenje usluga servisa koji se bave izdavanjem kratkoročnih zajmova. Međutim, korisnici su često mišljenja da ih takvo pozajmljivanje novca može dovesti do finansijskih problema zbog nepoznatih kamata i troškova te kratkih uslova otplate.

Ipak, danas imamo sreću da u Srpskoj postoji online servis sa najpogodnijim i najbržim pozajmicama u državi. Forza.ba je jedini online servis u RS koji svojim korisnicima pruža mogućnost da putem interneta, bez obzira na to gdje se nalaze, sigurnobez kamata, žiranata i bilo kakvih skrivenih troškova podignu pozajmicu u iznosu od 100 do 400 KM. U pitanju su kratkoročne pozajmice koje vam omogućavaju da novac podignete u par koraka, brzo – za svega 15 minuta i to bez velike papirologije i procedure.

Ukoliko ste fizičko lice starosti od 18 do 70 godina, sa urednom kreditnom istorijom, imate važeću ličnu kartu, mobilni telefon i e-mail adresu, te prvi put aplicirate za Forza pozajmicu, možete izabrati iznos od 100 do 400 KM. Odobreni iznos pozajmice će vam biti isplaćen na isplatnim mjestima Pošte Srpske, ili prebačen na vaš račun u banci.

Podignutu pozajmicu dužni ste vratiti u roku od 30 dana, bez kamate i bez ikakvih troškova. Dakle, ukoliko podignete 400 KM, upravo toliko i vraćate – 400 KM. Za postojeće korisnike, koji su već podizali Forza pozajmice, dozvoljeni iznos koji mogu podići je od 100 do 500 KM.

Razlog za ovakvu ponudu građanima u EU je odavno poznat i jasan. To je popularizacija ovakvog vida pozajmljivanja novca u vremenima kad je krilatica „Vrijeme je novac“ u potpunosti došla do izražaja. Dakle, sada i naši građani mogu koristiti iste usluge po istim uslovima kao i građani tehnološki naprednijih EU država.

Produženo radno vrijeme

Forza pozajmice su vam dostupne u svakom momentu odnosno non-stop.

Podršku FORZA operatera imate svakog radnog dana od 9 do 20 časova, ali i subotom od 9 do 14 časova. Ukoliko aplicirate van radnog vremena, vrijeme čekanja na isplatu biće duže od 15 minuta.

Postupak apliciranja je veoma jednostavan. Na web adresi forza.ba popunite formular, nakon čega ćete primiti poziv od operatera, te e-mail ili SMS sa odlukom o pozajmici. Novac nakon toga možete podići na bankomatu koji inače koristite ili u pošti.

Ukoliko vam je hitno potreban gotovi novac, Forza pozajmice su idealne za kratkoročno prevazilaženje takvih potreba, bez straha od visokih kamata i bilo kakvih skrivenih troškova. Takođe, imajte na umu i da su vaši podaci potpuno zaštićeni.

Sigurno, pouzdano i brzo – Forza je uvijek tu za vas.