Najnovije premijere u m:tel TV paketima

Kraj marta i početak aprila, donijeće u vaše domove najnovije premijere novih serija, ali i novih sezona vaših već omiljenih serijskih naslova.

U ponedjeljak 26. marta na kanalu HBO emitovana je prva epizoda nove serije Barry. Ova crna komedija, u kojoj glavnu ulogu ima Bill Hader, prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada (Hader) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u Los Angeles-u, ali njegove mu kriminalne veze neće dopustiti da ode. Ukoliko ste propustili prvu epizodu, serija vam je dostupna i u HBO videoteci pa je svakako pogledajte kako biste već u ponedjeljak u 21.30 časova mogli pogledati drugi nastavak.

U utorak 27. marta, na kanalu HBO premijerno je prikazana i prva epizoda treće sezone serije Milijarde, složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih finansija. Lukavi i snalažljivi Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu ka eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i uticaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama. Ukoliko do sada niste pratili ovu odličnu seriju, prve dvije sezone, dostupne su vam u HBO videoteci.

U četvrtak 29. marta kreće i nova serija Teror, koju možete pratiti na našem novom kanalu AMC od 22.00 časa. Priča je zasnovana na istinitom događaju iz 1845. godine. Iskusni britanski kapetan Džon Frenklin pošao je sa dva broda kako bi istražio Sjeverozapadni prolaz na Arktiku. Međutim, brodovi “Teror” i “Erebus” nasukali su se u zaleđenom prolazu i čitava ekspedicija od 129 ljudi bila je izgubljena. Tri godine kasnije, prva spasilačka ekipa poslata je da utvrdi šta se dogodilo sa članovima “izgubljene ekspedicije”, a olupine ovih brodova pronađene su tek 2014. i 2016. godine.

U petak 30. marta, u 21.00 časova, očekuje nas još jedna premijera na kanalu HBO. Riječ je o novoj seriji Trust. Radnja serije se događa 1973. godine u Rimu. Mafija otima John-a Paul-a Getty-ja III i traži otkupninu. Na njihovo iznenađenje, iz neotkrivenih razloga, njegova porodica nije zainteresovana za njegovo vraćanje. „Trust“ prikazuje mračnu noćnu moru mladića u rukama otmičara koji ne shvataju zašto niko ništa ne preduzima da im vrate svog zarobljenika.

A početkom sljedećeg mjeseca, tačnije u četvrtak 5. aprila, na FOX kanalu, od 22.00 časova, možete da pogledate i premijeru nove sezone serije Legion. Ovo je priča zasnovana na Marvelovom stripu, o Dejvidu Holeru (Den Stivens), čovjeku koji je vjerovao da pati od šizofrenije, ali je potom saznao da je možda jedan od najmoćnijih mutanata svih vremena. Prva sezona serije naišla je na odličan prijem publike i kritike. Prema listama brojnih relevantnih medija, među kojima su Vanity Fair, Mashable, Nerdist, IndieWire i CinemaBlend, spada u najbolje serije u 2017. godini. Kritičari su je nazivali hrabrom, inteligentnom, sjajno napisanom i vizuelno upečatljivom.

Šta drugo vam preostaje nego da se udobno smjestite u svoje fotelje i krenete sa „bindžovanjem“.

Za dodatne informacije o m:tel TV paketima pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba