Filijala UniCredit Bank Banja Luka u Trebinju od sada na novoj lokaciji

Osnažujući zajednicu u kojoj posluje, UniCredit Bank Banja Luka nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem i pružanjem podrške lokalnoj privredi i klijentima, u različitim dijelovima Republike Srpske.
Kako bi klijentima obezbijedila najbolje moguće iskustvo i kontakt s bankom, UniCredit Bank Banja Luka od danas će svim građanima Trebinja biti na raspolaganju na novoj adresi, u moderno opremljenom prostoru, u ulici Kralja Petra I Oslobodioca 44.

Predsjednik Uprave Banke, Gordan Pehar je naglasio da je UniCredit Bank Banja Luka fokusirana na unapređenje digitalnih bankarskih usluga, ne zanemarujući kontakt klijenata s bankom, koji želi učiniti ugodnim, brzim i jednostavnim.

„Naša banka ostaje usmjerena na digitalizaciju, no ne zanemarujemo želju i potrebu klijenata Banke da naše poslovanje bude u što funkcionalnijem, modernijem i ugodnijem okruženju. U okviru novog prostora Filijale, klijentima će biti na raspolaganju 24/7 zona sa uplatno-isplatnim bankomatom, te dnevno-noćnim trezorom za klijente pravna lica. Vodeći brigu i o najmlađim posjetiocima Filijale, obezbijedili smo kutak za djecu, sa nizom edukativnog i zabavnog sadržaja.
I u narednom periodu ostajemo posvećeni aktivnostima bankarstva sa društvenim uticajem, pružajući podršku osjetljivim kategorijama društva, kao i strategiji odgovornog poslovanja, u skladu sa načelima ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja. Zajedno gradimo put ka budućnosti podržavajući važne projekte, naše klijente, sugrađane i zajednicu u kojoj živimo i radimo. Opština Trebinje i ova regija predstavljaju važan dio tog puta, te nastavljamo ulagati u nove investicije, privredu i razvoj ove regije i lokalne zajednice.“,  izjavio je Pehar.

Povodom otvaranja novog prostora Filijale Trebinje, UniCredit Bank Banja Luka je uručila i donaciju Gradu Trebinje za podršku manifestaciji „Konferencija beba“. Takođe, brigu o najmlađima, UniCredit Bank Banja Luka pokazala je i u vidu donacije namještaja Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Trebinje, za opremanje prostorija Pedijatrijske bolnice Trebinje, a u sklopu javog poziva „Podrška djetinjstvu“, UniCredit Fondacija je ove godine pružila podršku Centru za održivi razvoj i ekologiju CORIE iz Trebinja, za projekat “Upoznavanje djece o važnosti očuvanja životne sredine”.

Načelnica Odjeljenja za kulturu, porodicu, sport i obrazovanje, Slađana Skočajić zahvalila se UniCredit Bank Banja Luka na kontinuiranoj podršci koju Banka pruža ovom gradu i njenim stanovnicima, posebno brinući o najosjetljivijim kategorijama društva.

UniCredit Bank Banja Luka i dalje ostaje na raspolaganju klijentima, pružajući im jednostavne i efikasne bankarske usluge te nastavlja osluškivati potrebe klijenata u ovoj lokalnoj zajednici, uz podršku njihovim svakodnevnim aktivnostima i poslovanju.