DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA: “AQUA tim” podržao brojna sportska takmičenja

“AQUA tim” se realizacijom brojnih društveno odgovornih aktivnosti svrstava među uspješne kompanije koje slijede koncept društveno odgovornog poslovanja i pomažu lokalnoj i široj društvenoj zajednici.

Kao društveno odgovorna kompanija “AQUA tim” djeluje direktno i kroz saradnju sa brojnim institucijama, sportskim organizacijama, a projekti i manifestacije koje ova kompanija podržava su u oblasti zdravlja, sporta, kulture.

“AQUA tim” kontinuirano ulaže u ljudske potencijale i saradnju sa društvenom zajednicom. U proteklom periodu su kao sponzori pomogli održavanje brojnih sportskih takmičenja.

Mladi su oduvijek bili u fokusu kompanije “AQUA tim”, što je vidljivo i kroz njihove aktivnosti.

“AQUA tim” bio je jedan od sponzora humanitarnog krosa nedavno održanog u Prnjavoru na kojem je učestvovalo 140 takmičara iz 11 klubova Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Ispratili su i osvježili ovogodišnju biciklističku trku Gran Fondo World Championships, koja je održana na relaciji Istočno Sarajevo-Jahorina. Učesnicima ove biciklističke trke “AQUA tim” je pružio dodatno osvježenje prirodnom izvorskom AQUA Vodom. Oni su takođe bili jedan od sponzora Biciklističke, roler i romobil trke za djecu na Palama, kao i biciklističke trke Bjela DH 2021.

Još jedna u nizu manifestacija koje je “AQUA tim” podržao u proteklom periodu bila je M:tel liga Rukometnog saveza Republike Srpske, što je još jedan od dokaza da ova kompanija podržava sport i sportske manifestacije u Bosni i Hercegovini.

Jedna od temeljnih ideja ove kompanije jeste podržavanje sporta, mladih generacija koje svojom energijom ostvaruju sjajne rezultate, pa su tako bili sponzor i 4. Fudbalskog kampa na kojem su učestvovali fudbaleri iz BiH, Srbije, Crne Gore, Austrije, Njemačke i Francuske. Takođe su bili sponzori i KK Šampion Alfom i KK Borac Banja Luka na košarkaškom kampu na Zlatiboru. Bili su sponzori i mladoj ekipi OFK “Spartak 2013” koje su s ponosom ispratili i osvježili prirodnom izvorskom AQUA Vodom na utakmicu Crvena Zvezda – Kairat u Beograd.

Firma “AQUA tim” d.o.o. bavi se distribucijom prirodne izvorske AQUA Vode koju pune u sopstvenoj punionici u Gornjim Srđevićima. Izvor se nalazi u podnožju planine Motajice na 120m dubine sa kapacitetom od 8 litara u sekundi.

Proizvode iz njihovog asortimana možete detaljnije pogledati na web sajtu http://www.aquatim.net/ a sve informacije dostupne su na besplatan broj telefona 080 05 01 05.

Redovna hidratacija organizma tokom rada dokazano povećava nivo produktivnosti. Osvježite i vi svoj organizam čašom prirodne AQUA Vode.

(PR)