Doživite praznike uz HBO: Poklon za sve korisnike m:tel TV paketa

Za savršene praznike u vašem domu i ovog puta pobrinuo se m:tel. Svim svojim korisnicima m:tel TV paketa, kako budućim, tako i postojećim, omogućio je besplatan HBO dodatni paket sve do kraja marta naredne godine.  

Podsjećamo vas da vas najekskluzivniji filmski i serijski sadržaji čekaju baš na HBO kanalima i u HBO videoteci. Pored toga, napredne m:tel TV funkcionalnosti, poput premotavanja, pauziranja,  stopiranja sadržaja… i sve to bez prekida reklamnim blokovima, biće savršen poklon svakom domu za predstojeće praznike.

A šta je to što vas čeka na HBO kanalima i u HBO videoteci do kraja godine pogledajte u nastavku:

U HBO videoteci pogledajte sve nastavke prve sezone nove HBO serije „Moja genijalna prijateljica“.

Kada najvažnija ličnost u njenom životu nestane bez traga, Elena Greko, starija žena koja živi u kući prepunoj knjiga, uključuje kompjuter i počinje da piše priču o njihovom prijateljstvu. Rafaelu Čerulo, koju je oduvjek zvala Lila, upoznala je u prvom razredu osnovne škole, 1950. godine. Smještena u opasan i fascinantan Napulj, njihova priča pokriva više od 60 godina njihovih života, a dok je piše, Elena pokušava da odgonetne misteriju Lile, svoje genijalne najbolje prijateljice i, na neki način, najgoreg neprijatelja. Serija “Moja genijalna prijateljica” od osam epizoda zasnovana je na istoimenom svjetskom bestseleru Elene Ferante.

Ukoliko uživate u maratonima serija, preporučujemo vam maraton svih epizoda serije „Šaljivdžija“ i to 30. decembra od 12.40 časova na kanalu HBO3.

Kako najbolje ispratiti staru godinu već istinskim smijehom. U ovoj komediji, Džim Keri glumi Džefa, odnosno g. Piklsa, legendu dječjih televizijskih emisija, svetionika dobrote i mudrosti za američke prijemčive mlade umove i roditelje koji su odrastali s njim – koji je ujedno na čelu multimilionskog brendiranog carstva. Ali kad njegova porodica – žena, dva sina, sestra i otac – počnu da pate, Džef shvata da ga nijedna bajka, basna ili lutka neće izvući iz krize, koja napreduje brže nego što on pronalazi način da se nosi s njom. Rezultat: pristojan čovjek u okrutnom svijetu polako počinje da gubi razum, što je urnebesno koliko i potresno.

Ukoliko ste ipak više pristalica dobrih filmova, onda ne propustite premijere blokbastera i hit filmova.

Jedinstven desetogodišnji kinematografski put Marvelovog filmskog univerzuma donosi na veliko platno film „Osvetnici: Rat beskraja“, najsmrtonosniji okršaj svih vremena. Dok Osvetnici i njihovi saveznici nastavljaju da štite svijet od prijetnji prevelikih za jednog heroja, iz kosmičke sijenke se pojavljuje nova opasnost: Tanos. Ozloglašeni intergalaktički tiranin ima za cilj da sakupi svih šest kamenova beskraja, predmeta nezamislive moći, i upotrebi ih da bi nametnuo svoju izopačenu volju cijelom svijetu. Sve za šta su se Osvetnici borili dovelo je do ovog trenutka – sudbina Zemlje i njen opstanak nikad nisu bili neizvjesniji. Premijera: 23. decembra u 20.00 časova na HBO-u.

Jedna lijepa bajkovita priča koju pripovijeda vrhunski pripovjedač Giljermo Del Toro predstavljena je u filmu „Oblik vode“. Priča je smještena u SAD, za vrijeme Hladnog rata, negdje oko 1962. godine. Priča prati Elisu Espozito (Sali Hokins), nemu čistačicu u sumnjivoj vladinoj ustanovi, koja vodi jednostavan život ispunjen uglavnom dobrim ljudima, poput njenog komšije (Ričard Dženkins) i koleginice (Olivija Spenser). Sve to se mijenja kad u laboratoriju stigne amfibijsko stvorenje (Dag Džouns) u svojstvu pokusnog kunića. Tokom nekoliko tajnih sastanaka, Elisa i stvorenje sklapaju prijateljstvo koje će ona braniti svim silama. Premijera: 30. decembra u 20.00 časova na HBO kanalu.

Kliknite opciju IPTV shop u meniju vašeg m:tel IPTV-ja, odaberite HBO paket i prepustite se satima najboljih filmskih i serijskih ostvarenja.

A ako još uvijek niste isprobali prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove korisnike pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.