Na tržištu Tops sa okusom jabuke i cimeta

Prehrambena industrija AC FOOD nedavno je na tržište plasirala novi Tops sa jabukom i cimetom. Ovaj novi proizvod jednog od najomiljenijih biskvita u Bosni i Hercegovini već se nalazi u prodaji u Bosni i Hercegovini.

Veliki inostrani lanci već su pokazali interes, tako da će se Tops jabuka i cimet uskoro naći i na policama stranih marketa.

-Tops jabuka i cimet poslastica je kojoj se teško može odoljeti. Treba naglasiti da se ne radi o aromi, već o prirodnom cimetu. Novi zimski okus uz dobro poznatu sinergiju jabuke i cimeta, kombinacija je puna energije koja osvaja na prvi zalogaj. Za mnoge, jabuka i cimet predstavljaju idealan spoj okusa, pogotovo kada su poslastice u pitanju. Neodoljivi i prepoznatljivi zimski miris cimeta savršeno je kombiniran s voćnim okusom jabuke kako bi hladni dani bili što ugodniji, navodi se u saopćenju kompanije AC Food.

Cimet je poznat po tome što je bogat kalcijumom i željezom, a odlično se slaže sa jabukama koje su bogate vitaminom C i antioksidansima. Nakon ananasa, jabuka i cimet je drugi po redu novi okus u posljednjih nekoliko mjeseci, a u planu su inovacije sa novim zanimljivim okusima u skladu sa očekivanjima ljubitelja ovog poznatog biskvita.

Tops se proizvodi od 1980. godine i jedan je od najpoznatijih brendova te vrste u regiji. Tops se trenutno izvozi na tržišta Slovenije, SAD-a, Hrvatske, Iraka, Srbije, na Kosovo, zatim u Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Austriju, i u druge zemlje.