DETALJ KOJI SVI ŽELE: Prirodni “BX kamen” za elegantnan i jedinstven dom

Prirodni kamen detalj je u domu koji svi žele. On prenosi poruke prošlosti, vrlo često je nezamjenljiv, predstavlja simbol luksuza, a dom čini elegantnim i jedinstvenim.

Osim ustaljenih načina primjene kamena u enterijeru koji su zaista mnogobrojni, prirodni kamen može biti inspiracija i drugačijim, krajnje kreativnim rješenjima i detaljima.

Rustičnost ovog materijala je definitivno ono što i danas privlači ljude svojom stabilnošću, trajnošću i snagom, pa se tako u savremenim, modernim domovima oblaganjem zidova prirodnim kamenom pokušava postići ovakav efekat.

Ukoliko u cijelu priču oko dizajniranja enterijera unesete i malo mašte i lične kreativnosti vaš dom će postati pravo umjetničko djelo sa neponovljivim detaljem i izraženom individualnošću.

Baš ovakav efekat dobićete ukoliko vaš izbor bude “BX kamen”. Ova kompanija iz Jajca godinama se bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Dugovječan i moćan “BX kamen” godinama će krasiti vaš dom i činiti stilsku protivtežu modernom stilu.

Iako se tradicionalno povezuje sa mediteranskim ugođajem, prirodni kamen se savršeno uklapa i u savremeno uređene prostore.

Vječno omiljen zbog svoje dugovječnosti, otpornosti i posebnog šarba koji dobija s godinama, prirodni kamen je plemenit i moćan materijal koji zahtijeva samo odabrano mjesto i atraktivnu rasvjetu koja će ga dodatno uljepšati.

Bitno je naglasiti da u modernim prostorima ne bi trebalo pretjerivati s kamenom. Više će doći do izražaja ukoliko se nalazi samo na jednom zidu ili nekom od elemenata. Zid obložen prirodnim kamenom toliko je efektan da mu najčešće ne trebaju dodatni ukrasi poput slika ili ogledala, a u enterijeru se savršeno kombinuje sa drvetom, staklom, metalom ili nekim prirodnim tkaninama.

Kontaktirajte “BX kamen” i uvjerite se i sami zašto je baš ovaj materijal na vrhu liste najpopularnijih u uređenju doma. Njihov kontakt telefon je 063 943 981, a više informacija možete pronaći i na njihovom sajtu “BX kamen” kao i na fejsbuk i instagram profilu.

(A.M.)