“Čova buraz” idealno mjesto za sve sladokusce i ljubitelje vrhunske gastronomije

Restoran “Čova buraz” idealno je mjesto za uživanje sa porodicom, prijateljima… Smješten u blizini centra grada, u ulici Krajiških brigada 1, nudi kulinarske čarolije tradicionalne, ali i moderne kuhinje koji će ispuniti sva vaša čula.

Njihova trpeza je autentična i bogata riznica nezaboravljenih ukusa pripremljenih s mnogo ljubavi. Atmosfera kućne topline, bogat izbor pića, uključujući njihovo “Čova buraz” pivo, kao i ljubazno i profesionalno osoblje mami sve sladokusce i ljubitelje vrhunske gastronomije.

Spoj vedrine, udobnosti, tradicije i modernog, “Čova buraz” restoran je sjajno mjesto za svakodnevna okupljanja, rođendanska slavlja i druge proslave. To je mjesto gdje se opušta i uživa, ali i dobro jede, mjesto gdje se pije najbolje pivo, ali i najfinija vina ili rakije.

Kako bi njihova jela bila vrhunskog kvaliteta svakodnevno se biraju samo najkvalitetnije i najsvježije namirnice.

Meni je kreiran tako da zadovolji ukuse ljubitelja tradicionalne kuhinje, ali i pruži nezaboravan ugođaj ljubiteljima pizza, pasti, rižota, jela od piletine, ribe i morskih plodova, uštipaka, obrok salata. Kao i svima koji vole zdrave obroke i vode računa o svojoj prehrani.

Posjetite ih i po povoljnim cijenama uživajte u obilju dobre hrane. Uz vrhunsku gastronomsku ponudu, ljubazno osoblje, ambijent i dobro društvo u restoranu “Čova buraz” provešćete nezaboravne trenutke i sasvim sigurno postati njihovi vijerni gosti.